Minkälaiset vetimet suurentavat? 3 vinkkiä välttää lihottava vaatevalinta

15.07.2014 14:20 - Laura Sulkava

Oli sitten minkä kokoinen tahansa, on tiettyjä vaatetyylejä, jotka saavat näyttämään suuremmalta.

Vaatteet voivat saada olon tuntumaan upealta ja mukavalta, joten turha valita kaapista tai kaupan rekistä sellaisia vetimiä, jotka saavat olon tuntumaan surkealta. Vielä inhottavampaa on havaita kyseinen efekti vasta valokuvista.

Vaatteet kannattaa testata ennen ostamista ja vielä uudestaan kotona ennen hintalappujen poistamista. Alla on kerättynä vinkkejä vaatetyypeistä, jotka eivät mairittele kehoa.

Huono laatu

Huonolaatuiset vaatteet on käytännössä varma tapa saada itsensä näyttämään ja tuntumaan nihkeältä. Sekä halvoista että keskihintaisista tuotteista voi helposti löytyä hätäisesti suunniteltuja ja ommeltuja vaatteita, joissa esimerkiksi taskujen mittasuhteet eivät ole kelvolliset tai langat voivat repsotella.

Luonnollisesti kulahtaneet vaatteet ja vääränlaiset mittasuhteet eivät näytä hyvältä päällä. Etenkin alennusvaatteita kannattaa käydä testaamassa ajan kanssa. Fakta on se, että ne ovat ylijäämiä, joita kukaan ei ole ostanut normaalilla hinnalla.

Jos jäljellä on kymmeniä kappaleita, onko tuotteessa mahdollisesti jokin vika? Vaikka tuote olisi maksanut vain muutamia euroja, mitä teet sellaisella vaatteella, joka on päälläsi vain ihan jees?

Miesten vaatteet on tehty miehille

Vaikka miesten vaatteet olisivat muodissa, omat asusteet kannattaa ostaa naistenosastolta. Kuten lastenosaston myös miestenpuolen vaatteet on suunniteltu heidän kehoille eikä huomioon ole otettu naisellisia kurveja.

Onkin taattua, että lainaamalla veljen vaatteita, saa oman kehon näyttämään suuremmalta. Kannattaa pysyttäytyä naistenosastolla kyttäämässä boyfriend-malleja eikä napata oman miehen pöksyjä jalkaan.

Hyvin muotoillut vaatteet, jotka eivät sovi

Huonosti istuvat vaatteet suurentavat ja saavat kropan jopa näyttämään omituiselta. Vaatteet voivat olla napakat, mutta kiristäminen ja puristaminen jostain paikasta on merkki huonosta istuvuudesta ja saa todennäköisesti muhkurat pursuamaan yli äyräiden. Sen lisäksi, että vaate ei tunnu hyvältä, se ei todennäköisesti myöskään näytä siltä.

Jos tuntuu, että kaappisi pursuavat jo nyt turhaa tavaraa, katso vinkit romujen karsimiseen.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat