’’Vartalomme on kovan työn tulos ’’-Victoria’s Secret –mallit kertovat suhteestaan omaan kehoonsa

19.12.2014 19:45 - Reetta Haverinen

Victoria’s Secretin alusvaatemallit myöntävät, että heidän timmit vartalonsa vaativat valtavasti töitä, eikä mallien ruokavaliokaan saa olla retuperällä.

Naistenvaatevalmistaja Victoria's Secretin näytösmallien kropassa ei ylimääräisiä senttejä näy. Näytöskunto ei kuitenkaan tule sormia napsauttamalla, vaan kaunottaret myöntävät näkevänsä paljon vaivaa ulkonäkönsä eteen.

Adriana Lima kertoo, että hänen kehonsa on muuttunut raskauden jälkeen ja kehon kuosissa pitäminen vaatii kovaa treeniä ja elämäntapojen tarkkailua.

- Urheilen ja pidän huolta kropastani. Otan homman tosissani, koska kehoni on työvälineeni, Lima kertoi Us Weeklylle.

Karlie Klossin mielestä ihmiset eivät aina käsitä, että myös mallit ovat normaaleja ihmisiä. Kloss myöntää kuntoilevansa paljon ja syövän terveellisesti, mutta himoitsevansa myös makeaa. Nainen kertoi Cosmopolitanille vihaavansa dieettejä. Kloss kertoo tekevänsä parhaansa oman hyvinvointisa eteen ja kokeilee pitää ruokavalionsa mahdollisimman hyvin balanssissa.

Elsa Hosk täsmentää mallisiskojensa tapaan, että kaikki Victoria's Secretin ''enkelit'' kuntoilevat kovaa pysyäkseen näytöskunnossa.

- Ihmisten on tärkeää ymmärtää, että treenaamme kuin olympiaurheilijat ja kiinnitämme ruokavalioomme huomiota. Tämä on ammatti, joka vaikuttaa elämään myös työajan ulkopuolella, Hosk kertoo Celebuzzille.

Yksi ''enkeleistä'', Martha Hunt, tahtoo kuitenkin korostaa, että vaikka naisten täytyy olla solakoita, eivät mallit saa olla liian laihoja.

- Victoria's Secret tahtoo, että heidän malleillaan on myös kurveja. Mallien tulee näyttää terveiltä. Treenaan toki paljon, mutta vältän tekemästä liikaa aerobista treeniä, jotta kroppani ei pääsisi liian hoikaksi. On helpottavaa työskennellä yrityksen alaisuudessa, joka ei tahdo näytöksiinsä liian laihoja naisia, Hunt kertoo Harper's Bazaarille.

Lähde: Marie Claire

Kilpailut

Uusimmat