Kesän trendikkäin hiusväri syntyy kotona helposti ja hiuksia hoitaen: Katso ohjeet, joilla onnistut

02.06.2014 08:30 - Karoliina Kotala

Uuden, kesäisen sävyn hiuksiin saa helposti, nopeasti ja hiuksia hoitaen. Parturi-kampaaja Noora Himmanen opastaa ohjeet, joilla loihdit hiuksiisi kesän kuumimman sävyn.

Noora Himmanen Bow-kampaamosta opastaa tuoreella videolla ohjeet trendikkään strawberry blonde -hiussävyn värjäämiseen hiuksiin. Perinteisten hiusvärien sijaan uusi sävy syntyy hoitavilla sävytteillä, joilla voi myös vahvistaa hiusten omaa sävyä tai raikastaa vaaleita hiuksia.

- Jos et ole varma mikä sävy sopii omille hiuksillesi, kannattaa kokeilla ensin pieneen osioon niskaan. Tummissa sävyissä kannattaa käyttää myös hanskoja, Himmanen muistuttaa.

Strawberry blonde -sävy syntyi mallille sekoittamalla keskenään Biozellin Rasberry- ja Silver-sävyjä sekä lisäämällä joukkoon hoitoainetta. Sopivan sävyn saat sekoittamalla sävyjä keskenään tai käyttämällä vain yhtä sävyä. Vaikutusaika sävyillä on 3-5 minuuttia.

Katso video ja loput ohjeet alta.

Tiedätkö mihin kaikkeen kuivashampoo pystyykään? Uutisoimme videosta, joka opastaa mihin kaikkeen tuote taipuu. Katso juttu täältä.

Video on tehty yhteistyössä Biozellin kanssa.

Kilpailut

Uusimmat