Sekaannus Lippupisteessä: Nainen sai tilattua U2-liput ennen myynnin alkua!

06.10.2009 13:30 - Eeva Rajala

Turkulaisnainen on pystynyt ostamaan U2-liput Lippupisteen sivuilta perjantain ja lauantain välisenä yönä, ennen maanantaista lipunmyynnin alkua. Lippuja nainen ei kuitenkaan saa.

Nainen oli mennyt katsomaan U2:n sivuilta, onko ennakkomyynti vielä käynnissä. Nainen ei kuulu u2.comin faniklubiin. Hän päätyi sivuston kautta Lippupisteen myyntisivuille. Hän valitsi kahdeksan kenttälippua, maksoi ne Visalla ja sai tämän jälkeen tilausvahvistuksen sähköpostiinsa.

Lauantaina 32-vuotias nainen sai viestin, että Lippupiste yksipuolisesti peruuttaa tilauksen, koska lipunmyynti alkaa vasta maanantaina. Kuluttajasuojalakeja tutkinut nainen kertoo Voicelle, että hänen nähdäkseen Lippupiste ei voi yksipuolisesti ilmoittaa, ettei lippuja myydäkään, jos hän on ne jo ostanut ja maksanut.

- Nyt täytyy katsoa, mitä on tapahtumassa. Yritin vähän aikaa sitten soittaa sinne [Lippupiste], mutta eihän sinne pääse läpi. Sain sieltä lauantai-iltapäivällä kiinni jonkun. Kysyin, ovatko saaneet minkäänlaista ohjeistusta ylempää. Eivät olleet siihen mennessä saaneet. Sen jälkeen en ole saanut sieltä ketään kiinni, nainen jatkaa.

Naisen mukaan rahat ovat lähteneet hänen Visaltaan, mutta eivät ainakaan tiistaina puoleen päivään mennessä olleet palautuneet.

32-vuotias turkulaisnainen kertoo Voicelle, ettei ollut ainoa joka sai tilausvahvistuksia. Hänen kaverinsa tilasivat lippuja myös keskellä lauantain vastaista yötä. Kukaan heistä ei ollut U2:n faniklubin jäsen.

Naisen käsityksen mukaan faniklubilaiset saivatkin ostaa lippuja enintään neljä. He eivät siis olisi ennakkomyynnissä saaneet kahdeksaa lippua.

Kilpailut

Uusimmat