Emma-ehdokkuuden napannut Mariska työstää parhaillaan uutta albumia: "Muutoksia luvassa"

11.12.2010 12:06 -

Mariska kirjoittaa parhaillaan kappaleita uudelle albumilleen. Räväkkä iskelmätähti paljasti Voicelle millaista tyyliä uusi albumi tulee edustamaan.

Hiphopista iskelmä-musiikkiin vaihtanut laulaja on ensimmäistä kertaa ehdolla Iskelmä-Emman saajaksi albumillaan Mariska & Pahat Sudet. Nainen kertoi Voicelle mitä palkinnon saaminen hänelle merkitsisi.

- No sehän nyt olisi maailman isoin juttu. En osaa edes sanoa näin ennalta mitä se merkitsisi, mutta onhan se ihan huikea homma. Mä olen ollut joskus aikaisemmin pari kertaa hiphop-levyn tiimoilta ehdokkaana, niin onhan se nyt hienoa olla hyvin päinvastaisen kategorian ehdokkaana, nainen kuvaili.

Mariska kirjoittaa parhaillaan biisejä ensi syksynä ilmestyvälle albumilleen, josta julkaistaan ensimmäinen single jo keväällä. Laulaja kertoi, ettei radikaaleja muutoksia ole luvassa, mutta musiikki tulee kuitenkin muuntautumaan jollakin tavalla.

- Kyllä se tulee jonkin verran muuntautumaan, mutta ei niin radikaalisti kuin edellisellä kerralla hiphopista iskelmään. Varmasti meidän bändin soundi on siinä läsnä, mutta sen osaa sanoa vasta sitten kun levy on valmis, laulaja lisäsi.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat