Tämä jättihitti soitettiin 18 vuoden tauon jälkeen

25.04.2011 20:04 - Mikko Räsänen

Foo Fighters -keulahahmo Dave Grohl paljasti, että hän ja muut elossa olevat entisen Nirvana-muusikot soittivat Smells Like Teen Spirit -hitin 18 vuoden tauon jälkeen

Foo Fighters -laulaja Dave Grohl on paljastanut soittaneensa hiljattain Nirvanan suurimman hitin Smells Like Teen Spirit lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Mukana musisoimassa olivat muut elossa olevat entiset Nirvanan jäsenet Pat Smear ja Krist Novoselic.

He päätyivät tarttumaan klassikkohittiinsä päivänä, jolloin Foo Fighters oli juuri saanut valmiiksi uuden levynsä Wasting Light.

- Olimme sopineet klubikeikan sille päivälle, jolloin saimme levymme valmiiksi. Keikka yllätyskeikka pienessä baarissa. Olin pyytänyt Kristin mukaan soittamaan yhden kappaleen. Halusimme soittaa Marigoldin, joka oli ainoa Nirvanan kappale, jossa minä lauloin, Grohl kertoi Entertainment Weeklylle Pulse of Radion mukaan.

- Kokoonnuimme studiolle harjoittelemaan keikkaa varten. Soitimme biisin kertaalleen läpi, kun Krist ehdotti, että soittaisimme jotain vanhoja kappaleita. Minä ja Pat katsoimme toisiamme ja sanoimme, että se sopii, Grohl muistelee.

Krist ehdotti, että kolmikko soittaisin Smells Like Teen Spiritin, koska hän ei ollut soittanut sitä 18 vuoteen.

- Soitimme sen. Kappaleen jälkeen katsoimme kaikki toisiamme ajatellen, että olipa se outoa. Lähtiessäme ulos studiopomo sanoi, että kappale oli kuulostanut hyvältä ja meidän kannattaisi pitää se setissä, Grohl paljasti.

Lähde: Entertainment Weekly; Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat