Keräsivätkö nämä musiikkivideot kaikkien aikojen kuumimmat naiset? Katso

24.07.2011 18:06 -

Musiikkivideoissa on kautta aikain nähty vähäpukeisia kaunottaria tunnetuista näyttelijöistä huippumalleihin. Kokosimme lyhyen listan musiikkivideoista, jotka ovat saaneet tähdikseen ehkä maailman seksikkäimmät naiset, vaikka makuasioista ei voinekaan kiistellä.

George Michael ei itse niinkään naiskauneudesta välitä, mutta miehen vuoden 1990 musiikkivideolla Freedom nähdään huippumallit Christy Turlington, Cindy Crawford, ja Naomi Campbell.

Poikabändi N'Syncin Gone-musiikkivideolla Korina Longin kerää viiden miehen huomion hyvinkin helposti ja saa nämä polvilleen. Videolla nähdään Justin Timberlaken näyttelijäntaitoja uran alkutaipaleelta.

Kanye Westin käsipuolessa ja musiikkivideoilla on nähty hyvinkin kauniita naisia, eikä Stacey Dashin tähdittämä All Falls Down -musiikkivideo ole poikkeus. Stacey Dash, joka muistetaan ehkä parhaiten Clueless-elokuvasta näyttelee videolla Kanyen tyttöystävää.

Scarlett Johanssonia pidetään yhtenä Hollywoodin kauneimmista naisista, eikä syyttä. Nainen tähditti Justin Timberlaken musiikkivideota What Goes Around ... Comes Around ja jäi varmasti monen mieleen naisena joka "särkee Timberlaken sydämen".

Huippumalli Kate Moss tähditti White Stripesin I Just Don't Know What To Do With Myself -videota. Moss tanssii videolla burleskityyliin yllään vain alusvaatteet ja korkokengät.

Hieman uudemmista videoista Eminem pokkasi Love The Way You Lie -videolle mukaansa vaatimattomasti maailman seksikkäimmäksi naiseksi valitun Megan Foxin. Tietenkin myös Rihannan mukanaolo lisää tämän videon pisteitä seksikkyysasteella. Naisten mieleen on puolestaan Lostista ja Taru Sormusten herrasta -trilogiasta tuttu Dominic Monaghan

The Rolling Stonesin Anybody Seen My Baby on yksi vaikuttavimmista musiikkivideoista. Angelina Jolie ei ehkä ole videolla hehkeimmillään, mutta edustaa seksikästä rappioromantiikkaa.

Popin kuninkaan Michael Jacksonin ja Naomi Cambellin kuumat tanssiliikkeet In The Closet - musiikkivideolla ovat jopa taitellisia. Seepiansävyisellä videolla on mukana latinoromantiikkaa.

Lenny Kravitzin musiikkivideoilla on aikojen saatossa nähty myös useampikin toistaan upeampi nainen, mutta mieleen nousee kuitenkin ensimmäisenä Believe In Me -video, jota tähdittää huippumalli Megan Ewing.

Listaus on hyvä lopettaa Jay Z:n musiikkivideoon Change Clothes, jossa on mukana Sports Illustrated -malli Jessica White, Jade Cole, joka muistetaan Amerikkalaisen Huippu malli haussa -sarjan kuudennelta kaudelta, malli Omahyra Mota, meksikolainen huippumalli Liliana Dominguez sekä musiikkivideoiden kestotähtimalli Naomi Cambell.


Kilpailut

Uusimmat