Levy-yhtiö antoi kenkää kymmeniä miljoonia myyneelle rockbändille

05.12.2011 07:15 - Eeva Rajala

Suositun jenkkiyhtyeen paluu ei sujunut täysin suunnitelmien mukaan.

Limp Bizkitin kesällä julkaistu Gold Cobra -paluulevy floppasi pahan kerran. Myyntiluvut eivät ilahduttaneet yhtyettä, eikä myöskään levy-yhtiötä. Interscope onkin nyt antanut kenkää bändille.

Gold Cobra on yhtyeen kuudes studioalbumi ja ensimmäinen kuuteen vuoteen. Nu metal yhtyeen keulahahmo Fred Durst vahvistaa, ettei yhtyeellä ole tällä hetkellä levy-yhtiötä, mutta he ovat tilanteeseen pelkästään tyytyväisiä.

- Teimme levyn itsellemme, core-faneille, joillekin alan tyypeille. Sen ei ollut tarkoituskaan olla iso radiolevy. Olemme etsineet suuntaa, mihin vielä Limp Bizkitiä seuraavaksi ja vihdoin olemme päässeet pois levy-yhtiöstä ja tulleet itsenäisiksi, Durst selventää.

Miehen mukaan levyn tekeminen vei yhtyeen keskittymistä pois olennaisesta: kiertämisestä. Tästä lähtien yhtye siis keskittyy kiertämiseen.

- Haluamme vain esiintyä konserteissa. Levyttäminen tulee aina jotenkin tielle, mutta toki se on osa tätä ja rakastamme kirjoittamista. Kävi niin, että olemme tehneet joitain huikeita kappaleita, joten voimme edelleen kiertää, Durst jatkaa.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat