Slash tunnustaa: Olisi mahtavaa soittaa alkuperäisen Guns N’ Roses –kokoonpanon kanssa

28.03.2012 19:45 -

Hiljattain on spekuloitu ahkerasti, josko ensi kuussa Rock and Roll Hall of Fameen pääsevä Guns N’ Roses esiintyisi orginaalimiehityksellä gaalassa. Kitaristi Slashin mukaan yhdessä lavalle nouseminen olisi mahtavaa.

Slash kertoi reilu viikko sitten, ettei bändiä ole edes pyydetty esiintymään gaalassa. Mies myös sanoi, ettei näin ollen yhtyeen alkuperäismuusikkoja tulla näkemään yhdessä lavalla. Nyt kitaristi kuitenkin sanoo, että kimpassa soittaminen olisi upeaa.

- Se olisi aivan mahtavaa. Se on kuitenkin yksi niistä jutuista, jotka eivät tule toteutumaan. Sen takia sanoin, ettemme tule soittamaan Rock and Roll Hall of Famessa. Esiintyminen olisi kyllä tosi coolia, mutta jo hyvissä ajoin kävi selväksi, ettei niin tule tapahtumaan.

Slashin ja tämän hetken Guns N' Roses -kokoonpanon ainoan alkuperäisjäsenen, laulaja Axl Rosen välit ovat olleet jäätävät jo yli vuosikymmenen. Näin ollen kitaristin mukaan ei ole yllätys, ettei yhteisesiintymisestä ole edes puhuttu.

- Olemme olleet riidoissa - tai no, ei suoranaisissa riidoissa, mutta ilman minkäänlaista kommunikaatiota jo pitkään, joten se siitä.

Rock And Roll Hall of Fame -seremonia pidetään 14. huhtikuuta Clevelandissa, Yhdysvalloissa.

Lähde: Metal Hammer

Kilpailut

Uusimmat