Vain elämää supersuosiossa: Elastisen Naurava kulkuri -räppiversiosta tuli hitti!

25.09.2014 20:00 - Susanna Karttunen

Vain elämää -suosikkisarjan kolmannen kauden avausjaksossa kuullut kappaleet näkyvät myös tämän viikon Latauslistalla.

Vain elämää avausjaksossa kuultiin viime perjantaina Elastisen versio Vesa-Matti Loirin legendaarisesta Naurava kulkuri -kappaleesta. Reteä räppiversio näyttää olleen yleisön mieleen, sillä se nousi heti Suomen virallisen Latauslistan kuudenneksi.

Myös kyseisessä jaksossa Paula Koivuniemen esittämänä kuultu Lapin kesä muistutti suomalaisia Loirin musiikin hienoudesta. Kappaleen alkuperäisversio palasi pitkästä aikaa listalle sijalle 16.

Listapalaajia on tällä viikolla harvinaisen monta. Loirin Lapin kesän lisäksi takaisin listalle ovat löytäneet tiensä Benjaminin Underdogs sijalla 19, Mr. Probzin Waves ja Pauli Hanhiniemen Muutkin Mokaa sijalla 25 sekä Pharrell Williamsin Happy ja Deorron Five Hours sijalla 28.

Lista kärkisijaa pitää hallussaan Haloo Helsingin! voittamaton Beibi-single. Upea kappale on hallinnut ykkössijaa jo kuusi viikkoa, eikä alamäkeä näy.

Robin Schulzin, Lilly Woodin ja the Prickin Prayer In C on jälleen kakkossijalla. Raikas bilebiisi on Latauslistalla jo 11. viikkoa.

Jenni Vartiaisen Eden on noussut kolmen kärkeen viime viikon viidenneltä sijaltaan. Tämä on kauniin laulun neljäs viikko listalla.

Latauslistan neljättä sijaa pitää hallussaan Calvin Harrisin Blame. Kolmatta viikkoa Latauslistalla oleva kappale on laskenut viime viikosta yhden sijan.

Anders Nilsenin Salsa Tequila on uusi tulokas sijalla 21. Myös sijalla 27 oleva Princen Funknroll nähdään listalla ensimmäistä kertaa.

Latauslistan viiden kärki:

1. Haloo Helsinki! - Beibi
2. Robin Schulz, Lilly Wood & the Prick - Prayer In C
3. Jenni Vartiainen - Eden
4. Calvin Harris - Blame (feat. John Newman)
5. Arttu Wiskari - Sirpa (feat. Ulpu)

Katso Latauslista kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat