Kuva: Fotolia

Parhaat seksiasennot suihkuun listattiin – oletko jo kokeillut?

19.06.2016 17:15 - Senja Rapila

Vaikka suihkuseksiä pidetäänkin melko vaarallisena lajina pintojen liukkauden vuoksi, on siihen muutamia helppoja asentoja.

Oletko luopunut suihkuseksistä liukkaiden kaakeleiden vuoksi? Siitä ei kannata murehtia, kunhan taskussa on oikeat asennot ja niksit täydelliseen suihkuseksiin. Cosmopolitan-lehti listasi viisi erilaista suihkuseksiasentoa, joissa pystyt nauttimaan orgasmeistasi täysin rinnoin.

1. Etukeno takaapäin

Yksinkertaisuus suihkuseksissä on kaiken a ja o. Jos seksistä tulee liian vaarallista liukkaiden pintojen takia, kannattaa pysytellä turvallisissa asennoissa. Pidä huoli siitä, että tässä asennossa molempien jalat ovat tukevasti maassa, jonka jälkeen nainen nojaa etukenossa suihkun seinään ja mies yhtyy häneen takaapäin.

2. Suihkutellen taivaisiin

Joskus kummallisten asentojen kokeilu suihkussa ja pelko vedenkulutuksesta voivat viedä nautinnon suihkuseksistä. Joten parhaiten orgasmin voi saavuttaa esimerkiksi hierovan suihkun avulla; kun harrastatte seksiä seisten, voit suihkuttaa käsisuihkulla painetta suoraan herkimpiin kohtiin, joka tuo seksiin oman mausteensa.

3. Suihkumasturbaatio kunniaan

Miksi aina pitäisi tyytyä pelkkään penetraatioon, kun olemassa on myös monia muitakin mielenkiintoisia ja tyydyttäviä vaihtoehtoja? Yhteinen masturbaatiohetki on muutenkin mukavaa, mutta suihku tuo siihen oman ulottuvuutensa.

4. Cowboy kylpyammeessa

Jos olette onnekkaita ja omistatte kylpyammeen, voitte kokeilla tätä asentoa kylpyammeessa. Mikäli kylpyamme puuttuu, voitte soveltaa sitä myös suihkun lattialla tai saunan lauteilla. Asennossa mies makaa selällään ja nainen on päällä.

5. Intoudu oraaliseksistä

Kylpyamme tai suihku ovat uskomattoman hyviä paikkoja harrastaa suuseksiä, koska miksipäs ei? Silloin molemmat ovat suihkutelleet itsensä puhtaiksi ja olo saattaa tuntua huomattavasti rennommalta, kun mukana ei ole mitään seksin tuomia hajuja. 

Voit katsoa havainnollistavat kuvat täältä.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Yllättävää! Seksikumppaneiden määrällä vaikutus avioliiton kestoon

Lue myös: Onko seksielämässänne parantamisen varaa? Pääsette taivaisiin sängyssä neuvojen avulla

Kilpailut

Uusimmat