Kuva: shutterstock

Pelottaako naimisiinmeno? 7 rehellistä tarinaa avioliitosta

19.05.2018 20:15 - Roosa Sallila

Ajatukset naimisiinmenosta voivat joskus olla hyvinkin ristiriitaiset.

Suurin osa meistä haaveilee, tai on joskus haaveillut löytävänsä juuri sen oikean ja häistä hänen kanssaan. Sitoutuminen loppuelämäksi saattaa pelottaa, mutta silti moni tavoittelee sitä.

”Tahdon” on iso askel elämässä, joten monet saattavat harkita ja epäröidä itseään ja parisuhdettaan useaan otteeseen ennen naimisiin menoa.

Et siis ole ainoa, joka epäröi suhdetta ja sitä oliko naimisiin meneminen oikea päätös. Alta voit lukea millaisia ajatuksia muille on tullut juuri ennen naimisiin menoa tai häiden jälkeen.

”Tein todella ison virheen ja menin naimisiin 18-vuotiaana. Tiesin jo etukäteen, että se ei tulisi toimimaan, mutta elin siinä toivossa, että elämä voittaisi naimisiinmenon jälkeen. Ei voittanut.”

”Menin naimisiin, vaikka en ollut valmis. Nyt kahden vuoden jälkeen olemme avioeron keskellä. Olisi pitänyt avata suu jo heti ongelmien alkuvaiheessa.”

”Tajusin muutama kuukausi ennen häitä, että en edes halunnut hänen kanssaan naimisiin. Olisin halunnut pakata tavarani ja lähteä. Minulle olisi kuitenkin ollut liian iso pala pettää kihlattuni, perheeni ja ystäväni, joten jäin suhteeseen ja menin naimisiin. Toivon, että muut jotka kamppailevat samanlaisten ajatusten kanssa puhuvat niistä avoimesti, eivätkä tyydy suhteeseen, joka ei tee onnelliseksi.”

”Heti kun olimme menneet naimisiin miehestäni tuli täysi ääliö. Hän piti minua palvelijanaan, hän halusi, että kokkaan, siivoan ja pesen pyykit. Olisi pitänyt harkita tarkemmin kenen kanssa menen naimisiin.”

”Rakastin kihlattuani. En kuitenkaan voinut mennä hänen kanssaan naimisiin, sillä hän haikaili entisen kumppaninsa perään, joka kuoli liikenneonnettomuudessa.”

”Olimme tunteneet aviomieheni kanssa kolme kuukautta ennen naimisiinmenoa. Mietin monta kertaa mitä päässäni oikein liikkuu. Nyt kutenkin olemme olleet onnellisesti jo 34 vuotta yhdessä.”

”Juuri ennen naimisiin menoa aloin panikoimaan, mitä jos aviomieheni ei olekaan se oikea minulle? Isäni kuitenkin uskotteli minulle, että minun ei kuuluisi epäröidä. Onneksi isäni oli tukenani ja rohkaisi minua heikolla hetkellä, sillä nyt olen ollut onnellisesti naimisissa kolme vuotta.”

Lue myös: Rauhoita riitatilanteet helposti - katso miten onnistut

Lue myös: "Hän veti kännit ja itki entisen tyttöystävänsä perään" - nolot ensitreffikokemukset paljastettiin

Lähde: elitedaily

Kilpailut

Uusimmat