Mies huomio: 7 tapaa näyttää seksikkäämmältä!

28.08.2012 18:45 - Karoliina Kotala

Naisille riittää toinen toistaan yksityiskohtaisempia ohjeita, kuinka he voivat näyttää entistä puoleensavetävimmiltä. Vastaavia ohjeita löytyy myös miehille, ja helppojen niksien avulla omaa seksuaalista vetovoimaansa voikin kasvattaa yllättävän vaivattomasti.

1. Käytä hillitysti partavettä tai tuoksua. Tuoksua ei kannata läträtä liikaa, sillä se peittää luonnollisen hajusi, johon nainen erityisesti tuntee vetoa.

2. Luo mielikuva V-mallin vartalosta. Huippumallin vartalo vaatii ahkeraa ttreeniä, mutta mielikuvan V-mallisesta vartalosta voi antaa myös oikeanlaisella pukeutumisella. Esimerkiksi hyvin istuvat pikkutakit tuovat hartioihin leveyttä ja samalla kaventavat keskivartaloa.

3. Muotoile parta antamaan kasvoille muotoa. Jos haluat pitää parran lyhyenä, katso että lopputulos on todella siisti. Kokeile kuitenkin erilaisia parran malleja ja viiksiä, jotta näet mikä muoto sopii parhaiten kasvojesi luustolle. Voit myös saada leukaparran avulla leukasi näyttämään maskuliinisemmalta.

4. Seiso suorassa. Huono ryhti ja löystä hartiat antavat kuvan epävarmasta mammanpojasta. Ryhti tuo mukanaan itsevarmuutta.

5. Osta kengät, jotka tuovat lisää pituutta. Naiset tuntevat vetoa pitkiin miehiin.

6. Jos haaveilet elämäsi naisesta, hymyile. Naiselle miehen hymy viestii sinun olevan hyvä tyyppi.

7. Karsi liika ihokarvoitus. Naisiin ei tee erityistä vaikutusta esimerkiksi rinta-, vatsa- ja vatsakarvat.

Lähde: AskMen

Kilpailut

Uusimmat