10 merkkiä! Näistä tiedät onko rakkaasi sinulle todella Se Oikea!

16.09.2012 16:15 - Karoliina Kotala

Elämäämme voi vuosien varrella rikastuttaa useampikin tärkeä ihminen, mutta useimman tavoitteena silti lienee löytää Se Oikea. Huffington Post -lehti on koonnut kymmenen merkkiä, jotka viestivät onko kumppanisi sinulle sopiva.

1. Tunnet perhosia vatsassasi.
Joidenkin mielestä kipinöiden lentäminen ei ole välttämätön reaktio uuden ihastuksen kohdalla. Seksuaalinen vetovoima on kuitenkin tärkeä osa suhdetta, ja jos minkäänlaisia perhosia ei vatsassa tunnu, ei suhde koskaan tule välttämättä olemaan intohimoisimmasta päästä.

2. Tunnet olosi luontevaksi.
Oikean kumppanin seurassa voit olla luontevasti oma itsesi, ilman että sinusta tuntuu että sinun pitäisi olla hieman hauskempi, fiksumpi tai kauniimpi. Se Oikea arvostaa sinua sellaisena kuin olet, ja osaa tuoda parhaat puolesi esiin.

3. Sydämesi voi hyvin.
Tunnet sydämessäsi olevasi oikeassa paikassa, oikean henkilön rinnalla. Et tunne oloasi levottomaksi, vaan rauhalliseksi.

4. Olet rehellinen.
Kun kyseessä on Se Oikea, haluat jakaa hänen kanssaan kaiken. Jos siis salailet kumppaniltasi asioista, eivät merkit vaikuta hyvältä.

5. "Me" tulee ennen "Minua".
Tosirakkauden ollessa kyseessä, laitat suhteenne oman hyvinvointisi etusijalle, ja kohtaatte vastoinkäymiset yhdessä.

6. Rakkaus on tärkein.
Rakkauden tulisi olla arvoistasi suurin, elämäsi kantava voima. Se ei tarkoita, että uhraat kaiken vapaa-aikasi rakkaasi eteen, vaan saat voimaa elämässäsi olevasta rakkaudesta.

7. Ette elä parisuhdetta, vaan romanssia.
Vaikka arki tulee jokaiseen suhteeseen ajan myötä, ei se tarkoita että suhteen tarvisi väljähtyä. Suhteen ei tule olla työtä, sen tulee olla juhlaa.

8. Perhe ja ystävät tukevat suhdettanne.
Läheisesi tuntevat sinut parhaiten, kuuntele heitä. He eivät ehkä tunne puolisoasi, mutta he näkevät milloin sinä olet onnellinen tai onneton.

9. Et malta pysyä hänestä erossa.
Jos olet erossa rakkaastasi, kotiinpaluun tulisi olla yhtä juhlaa, ei ahdistusta. Et malta odottaa puolisosi näkemistä, ja tunnet palanneesi kotiin saadessasi rakkaasi lähellesi.

10. Olosi on kuin lottovoittajalla.
Osaat olla kiitollinen rakkaastasi ja suhteestanne.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat