8 eri tapaa harrastaa seksiä, joita jokaisen tulisi kokeilla kerran elämässään

01.08.2013 07:15 - Karoliina Kotala

Asiantuntijat opastavat kahdeksan erilaista tapaa harrastaa seksiä, jotka ehdottomasti ovat kokeilemisen arvoisia.

1. Roolileikkiseksi.
Kaikilla on fantasioita, joita luotettavan kumppanin kanssa on turvallista ja suositeltavaakin kokeilla. Fantasiat voivat parhaimmillaan pelastaa suhteen uskottomuudelta, ja antavat taatusti kipinää lakanoiden väliin.

2. Seksi uudessa paikassa.
Moni on todennut yöpymisen vaikkapa hotellissa laittavan vauhtia petipuuhiin. Vaihda siis kumppanisi kanssa maisemaa uusien kokemuksien vuoksi.

3. Seksi julkisella paikalla.
Ajatus kiinni jäämisestä on monen mielestä kiihottava. Jos ajatus seksistä julkisella paikalla tuntuu liian villiltä, mene rakkaasi kanssa vaikkapa kahvilaan suutelemaan intohimoisesti, ja suunnatkaa kotiin jatkamaan ilta.

4. Seksi rannalla.
Aurinko, lämpö ja aaltojen ääni voivat luoda upeat puitteet rakastelulle. Hiekan sijasta varaa rannalle kuitenkin vaikkapa viltti tai pyyhe.

5. Raju seksi.
Kuten Fifty Shades of Grey -tarina todisti, osa naisista nauttii toisinaan rajummistakin otteista. Kokeile siis rakkaasi kanssa vaikkapa sitomisleikkejä.

6. Seksi suihkussa.
Asiantuntijoiden mukaan kylpyhuone on aliarvioiduin paikka seksin harrastamiselle. Esimerkiksi rakastelu peilin edessä parhaat näkymät miehelle.

7. Laiska seksi.
Seksin ei aina tarvitse olla villiä, vaan toisinaan rauhallinen, kiireetön aamu ja hidas rakastelu voivat olla parempaa kuin moni uskoisikaan.

8. Äänekäs seksi.
Unohda estosi ja nauti rakastelusta äänekkäästi ja ujostelematta.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat