Nainen, kolme keinoa, joilla saat miehen suostumaan pyyntöihisi

13.03.2014 10:45 - Rea Tallgren

Guyism on miehille omistettu sivusto, joka luettelee nyt kolme sellaista keinoa, joilla on helpompi saada toinen sanomaan kyllä.  

Guyism-sivuston juttu kertoo kolme keinoa, joilla esimerkiksi kollegan saa helpommin suostumaan vaatimuksiinsa tai pyyntöihinsä. Neuvoja voi kuitenkin soveltaa myös parisuhteeseen. Miehen saa siis suostumaan helpommin pyyntöihinsä esimerkiksi näin.

1. Anna hänen ymmärtää, ettei hänen ole pakko (vaikka hänen onkin)

Tämä onnistuu esimerkiksi niin, että pyydät häneltä jotain, jos hänellä "vain suinkin on siihen aikaa". Koska tiedät, että miehelläsi on aikaa, on hänen vaikea kieltäytyä.

2. Pyydä ensiksi jotain aivan älytöntä ja alenna sitten vaatimustasi siihen, mitä oikeasti tahdot.

Haluatko, että miehesi vie sinut syömään? Ehdota ensiksi, että menisitte kaupungin hienoimpaan ja kalleimpaan ravintolaan. Kun miehesi alkaa kakoa, voit madaltaa vaatimuksiasi ja ehdottaa, että voisitte mennä "edes" johonkin toiseen paikkaan, jonka olet jo valmiiksi katsonut - ja jonne siis oikeastikin alunperin halusit.

3. Vetoa miehen ystävien käytökseen.

Eikö miehesi halua mennä Ikeaan? Ihan varmasti Matti ja Janne ovat siellä tyttöystäviensä kanssa käyneet, ja niinpä myös sinun miehesi luulisi siihen pystyvän. Jos muu ei auta, lupaa vastapalvelus.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat