Huikea testi selvittää kauanko pysytte yhdessä kumppanisi kanssa - uskallatko kokeilla?

14.03.2014 07:45 - Karoliina Kotala

Jos tulevaisuus oman rakkaan kanssa arveluttaa, voi yhteisten vuosien määrää selvittää rakkaustestin avulla.

Niin kutsuttu rakkaustesti koottiin haastattelemalla kahtatuhatta miestä ja naista ja muodostamalla vastausten perusteella kaava pitkälle suhteelle. Vaikka testeihin suhtaudutaankin yleensä varauksella, uskoo psykologi ja parisuhdeasiantuntija Corrine Sweet kyseisen testin todella olevan vakavastiotettava.

Testiä varten tarvitset kynää ja paperia.

1. Erityisnumero
Kirjoita ylös montako vuotta tunsit kumppanisi ennen kuin aloititte seurustelun. Kerro kyseinen luku viidellä. Lisää lopulliseen lukuun kahdeksan. (Esimerkiksi: 2 x 5 = 10 + 8 = 18)

2. Laske yhteen aiempien kumppaniesi määrä sekä puolisosi aiempien kumppanien määrä ja kerro luku kahdella. (Esimerkiksi 5 + 7 = 12, 12 x 2 = 24)

3. Vähennä äsken saamasi luku Erityisnumerosta. Luku voi mennä miinuksellekin.

4. Kuinka tärkeänä kumppanisi pitää rehellisyyttä asteikolla 1-5, jos 1 tarkoittaa ei yhtään ja 5 todella tärkeänä? Kerro kyseinen luku yhdeksällä ja lisää Erityisnumeroon.

5. Kuinka tärkeäksi sinä määrität taloudellisen hyvinvoinnin asteikolla 1-5, jos 1 tarkoittaa ei yhtään ja 5 todella tärkeänä? Kerro luku kolmella ja lisää jälleen Erityisnumeroon.

6. Kuinka tärkeänä sinä ja kumppanisi pidätte huumorintajua asteikolla 1-5, jos 1 tarkoittaa ei yhtään ja 5 todella tärkeänä? Laske kummankin luvut yhteen ja lisää Erityisnumeroon.

7. Kuinka tärkeänä sinä ja kumppanisi pidätte hyvää ulkonäköä asteikolla 1-5, jos 1 tarkoittaa ei yhtään ja 5 todella tärkeänä? Laske kummankin luvut yhteen ja kerro luku kolmella. Vähennä kyseinen luku Erityisnumerosta.

8. Kuinka tärkeänä pidät seksiä asteikolla 1-5 ja kuinka tärkeänä kumppanisi pitää seksiä samalla asteikolla? Miinusta oma lukusi kumppanisi luvusta ja kerro luku viidellä. Tämän jälkeen kerro lopputulos itsellään. (Esimerkiksi 5 x 5 = 25) Vähennä luku Erityisnumerosta.

9. Kuinka tärkeänä sinä ja kumppanisi pidätte toistenne vanhempianne ja suhteita heihin asteikolla 1 - 5? Laske kummankin luku yhteen ja lisää Erityisnumeroon.

10. Kuinka tärkeänä sinä ja kumppanisi pidätte lasten hankkimista asteikolla 1 - 5? Laske sinun ja kumppanisi luku yhteen ja kerro 1,5:llä. Lisää lopputulos Erityisnumeroon.

11. Lopullinen Erityisnumero vastaa yhteisten vuosien määrää, jotka sinulla ja kumppanillasi on edessä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat