Löytyykö sinusta? 8 ominaisuutta naisessa, joita yksikään mies ei voi vastustaa

13.06.2014 08:30 - Karoliina Kotala

Vaikka parisuhteiden muodostumisessa on paljolti kyse henkilökemioista, etsivät monet miehet naisesta tiettyjä ominaisuuksia.

Elite Daily -sivusto listasi kahdeksan ominaisuutta, joita jokainen mies etsii naisessa.

1. Hän välittää ja rakastaa pyyteettömästi

Kyse ei ole siitä, etteikö nainen saisi olla itsenäinen, mutta miehestä on hienoa nähdä naisen todella välittävän pyyteettömästi jostain, olipa kyse vanhemmista, ystävästä tai lapsesta.


2. Hän ymmärtää ilman vaatimuksia

Miehet voivat toisinaan olla huonoja ilmaisemaan tunteitaan. Miehestä onkin äärimmäisen hienoa, jos hän tietää naisen olevan lähellä, kuuntelevan ja ymmärtävän ilman turhia odotuksia.


3. Hän antaa miehen olla herrasmies, mutta osaa myös ottaa ohjat omiin käsiin

Moni nainen odottaa miehen käyttäytyvän tietyissä tilanteissa herrasmiehen tavoin ja miehelle onkin tärkeää näyttää osaavansa miehen roolin. Naisen onkin hyvä antaa miehelel mahdollisuus loistaa roolissaan, mutta myös osoittaa itsekin olevansa tasavertainen kumppani.


4. Hänellä on omat mielipiteensä

Mies ei halua, että nainen on samaa mieltä asioista, vaan että naisella on omat mielipiteet. Itsevarmuus on seksikästä.


5. Hän osaa vietellä miehen

Sekä miehen että naisen seksuaalinen nautinto on yhtä tärkeää, mutta yksikään mies ei jätä arvostamatta naisen taitoa osoittaa haluavansa miestään. Miehen itsetuntoa hivelee, kun kumppani osoittaa kumppanin olevan haluttava.


6. Hän saa miehen tuntemaan olevansa Se Oikea

Jokainen mies haluaa tuntea olevansa erityinen naisen elämässä. Rakkautta ei voi ostaa, vain ansaita, joten naisen ehdottomasta rakkaudesta voi olla ylpeä.


7. Hän näyttää hyvältä

Mieheltä löytyy ihannenaisia moneen makuun, joten yhtä oikeaa "kaunista" naista ei ole. Mies kuitenkin osaa arvostaa, jos nainen on nähnyt enemmän vaivaa ulkonäkönsä eteen vaikkapa erityistä tilaisuutta varten.


8. Hän on kiinnostava, mutta silti helposti lähestyttävä

Miehiä kiehtovat naiset, jotka ovat moniulotteisia ja joissa on haastetta. Miehistä on kiinnostavaa, jos naisen ajatukset eivät ole selvästi luettavissa. Silti liika monimutkaisuus ja pelien pelaaminen ei ole hyväksi, joten paras on olla oma, luonnollinen itsensä.

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat