5 vinkkiä, joiden avulla saat enemmän irti Tinderistä

21.07.2014 14:00 - Reija Saarinen

Deittisovellus Tinder on mullistanut treffailun totaalisesti. Muutamien niksien avulla siitä saa kaiken irti.

Deittisovellus Tinder on muuttanut treffailun täysin. Tämä puhelimeen ladattava sovellus antaa nimittäin käyttäjälleen mahdollisuuden etsiä läheltä mielenkiintoisia henkilöitä pelkkien valokuvien perusteella. Miten sitten menestyy parhaiten Tinderin treffimarkkinoilla? Alla muutama neuvo.

1. Tee taustatyötä

Kannattaa selvittää ensin, mitä muut pitävät viehättävänä. Näin saat selville ainakin sen, millaisia kuvia palveluun ei kannata laittaa.

2. Valitse hyvä profiilikuva

Anna kuvan kertoa se kuka olet. Valitse siis kuva, jossa todellakin olet oma itsesi. Toki kannattaa panostaa myös siihen, että näyttää kuvassa hyvältä. Jos haluat näyttää treenatut vatsalihaksesi tee se, mutta muista että kaikkiin se ei vetoa. On myös syytä valita tarkoin viimeinen kuva, sillä se saattaa ratkaista painaako hän sydäntä vai ei.

3. Kuvaile itseäsi lyhyesti

Tinderiin ei kannata kirjoittaa pitkää sepustusta vaan paras on antaa muutamia tärppejä. Itsestään ei kannata jakaa liikaa infoa, sillä liian pitkä kirjoitus jää helposti lukematta.

4. Älä ole liian valikoiva

Kannattaa muistaa, että liiallinen valikoivuus ei kannata. Tinderissä ihmisestä näkee vain muutaman kuvan ja ehkä pienen esittelytekstin. Anna siis ihmisille mahdollisuus. Paina siis sydäntä rohkeasti kaikille, jotka jollain tavalla vaikuttavat potentiaalisilta. Muista myös odottaa noin päivän ajan enne viestin lähettämistä. Heti matchin tultua ei kannata näpytellä viestiä, sillä se voi antaa sinusta oudon vaikutelman.

5. Pidä viestit lyhyinä ja viisaina

Pidä viestit nokkelina, mutta fiksuina. Kirjoitellessa on helppo heittää vitsiä, mutta silloin myös väärinymmärrysten määrä kasvaa. Älä myöskään käytä liikaa erikoismerkkejä, sillä ne saattavat ärsyttää vastapuolta.

Voit katso vinkit vielä kertaalleen alla olevalta videolta.

Jos ensimmäiset treffit jännittävät, kannattaa mieleen painaa muutama kysymys, joita kumppanille esittää. 10 oivaa keskustelunavausta löydät täältä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat