Etkö tiedä miten päin olla, kun törmäät kumppanisi eksään? 4 vinkkiä

26.07.2014 12:15 - Senni Loikala

Kun törmäät kultasi eksään, voi tilanteen piinaavuutta vähentää noudattamalla muutamaa neuvoa.

Nykyään on harvinaisempaa, jos kumppanilla ei olisi parisuhdehistoriaa. Tällöin todennäköisyys törmätä hänen entisiin heiloihinsa kasvaa. Olittepa ruokakaupassa, kadulla tai missä tahansa, kannattaa seuraavat vinkit muistaa katsellessa silmästä silmään oman rakkaansa entistä kumppania.

Säilytä arvokkuutesi. On tärkeää arvostaa itseään myös tilanteissa, jotka ovat kimurantteja. Kumppanin eksän läsnäollessa pidä huolta, että myös kultasi kohtelee sinua arvostavasti.

Ole ystävällinen. Vaikka tilanne tuskin on miellyttävä, kannattaa sen aikana olla hyväntahtoinen. Käyttäydy asiallisesti, mutta ystävällisyyttään ei ole tarpeen ampua yli.

Selätä epävarmuus. Rakkaasi ja hänen entisen kumppanin erolle on ollut syynsä. Nykyään te olette yhdessä, ja sillä on enemmän väliä kuin menneillä suhteilla. Jos heidän välillään on selvittämättömiä asioita, puhu niistä myöhemmin kahden kumppanisi kanssa.

Unohda mustasukkaisuus. Jotkut saattavat tukeutua nykyiseen rakkaaseensa liimapaperin lailla, jos tämän entinen kumppani on paikalla. Se ei välttämättä ole paras tapa hoitaa tilanne. Kateudesta tai kilpailuhenkisyydestä kannattaa päästää irti.

Lue myös: 10 asiaa, joilla vahingoitat omaa parisuhdettasi

Lähde: The Times of India

Kilpailut

Uusimmat