Erilaiset seksityypit listattiin - mikä seitsemästä vaihtoehdosta vetoaa sinuun?

04.11.2014 23:00 - Nelly Tatti

Hyvä seksi vaatii pitkään kehitetyn jännitteen luomista ja sen täydellistä vapauttamista.  

Hyvä seksi voi olla jotakin vaikkapa ystävien kesken, parisuhteessa tai täysin tuntemattoman kanssa. Tärkeintä on löytää kahden ihmisen välillä seksuaalinen jännitys. Seksiä on monenlaista, sillä eri ihmiset kiihottuvat eri asioista ja suhtautuvat seksiin yksilöllisesti. Alta näet Marie Claire -lehden listan seitsemästä yleisimmästä seksityypistä.

1. Sovintoseksi

Sovintoseksillä puretaan yleensä riidan aiheuttamaa jännitystä. Se viehättää ihmisen masokistista puolta: tunnepohjainen kipu, joka parantuu upean seksin avulla.

2. Satunnainen seksi

Yhdenillan juttu/satunnainen tapaaminen on vähän kuin McDonald'sissa syöminen. Aluksi tuntuu mahtavalta, mutta jälkeenpäin saattaa tuntua inhottavalta sekä syylliseltä.

3. Riskiseksi

Jotkut saavat jännitystä siitä, että saattavat jäädä kiinni seksistä esimerkiksi julkisella paikalla tai vaarallisesta seksistä, jossa voi käydä jopa köpelösti.

4. Spontaani seksi

Spontaani seksi on sitä "tarraa toisesta kiinni ja hommiin!"-tyyppistä seksiä. Tämän tyyppinen seksi ei katso aikaa eikä paikkaa, joten saatat päätyä vaikka keittiön pöydälle tai isovanhempien 50-vuotisjuhlissa vessaan kuksimaan.

5. Pervo seksi

Maskottipukuun pukeutuminen. Se kun joku katselee sinua. Kimppakivat jne. Pervo seksi on kaikkea normeista poikkeavaa seksiä. Normaali seksi tietenkin vaihtelee kunkin ihmisen mukaan, joten sen määrittäminen on vaikeaa.

6. Kielletty seksi

Kielletty seksi on kieltämättä kiihottava ajatus. Oli se sitten pettäminen, sekoileminen parhaan ystäväsi exän tai työkaverin kanssa, tai vaikkapa jonkun, jota perheesi ei hyväksy, ei sitä välttämättä kannata toteuttaa. Se on syystä kielletty, sillä näissä tilanteissa aina jotakuta sattuu.

7. Toistuva satunnainen seksi, eli panokaveruus

Satunnainen seksi on jännittävää, sillä siihen ei tarvitse sitoutua. Voitte rauhassa panokaverisi kanssa kokeilla kaikkea uutta, sillä joka kerran jälkeen tunnette olonne rentoutuneemmaksi toistenne lähellä. Tämä käytäntö ei kuitenkaan toimi kaikilla, sillä yleensä jossakin kohtaa toisella osapuolella syntyy tunteita ja kiintymystä toista kohtaan.

Minkälainen seksi saa sinut innostumaan?

Voit lukea koko artikkelin täältä.

Lähde: Marie Claire

Suosittelemme

Uusimmat