Amatööri sushiravintolassa, hoilausta kotitreffeillä: Karuimmat deittikokemukset huvittavat

11.11.2014 15:30 - Senni Loikala

Aina ensitreffit eivät mene putkeen, minkä todistavat viisi toinen toistaan karseampaa treffikokemusta tosielämästä.

Amatööri sushiravintolassa

Nainen ja mies olivat saaneet juuri annokset eteensä sushiravintolassa, jonne menoa mies oli ehdottanut. Siitä huolimatta paljastui, ettei mies osannut käyttää lainkaan puikkoja. Hän kuitenkin kieltäytyi käyttämästä haarukkaa tai syömästä sormin, minkä seurauksena sushirullat putosivat aina kerta toisensa jälkeen lautaselle. Mies myös puhui susheille enemmän kuin seuralaiselleen.

Hoilaava treffiseuralainen

Mies oli pyytänyt naisen kotitreffeille. Kun nainen saapui ja istui sohvalle, hän alkoi laulaa Stingin Fields of Gold -laulua. Nainen ei lurittanut vain pientä näytettä, vaan esitti koko laulun. Mies istui sanomatta sanaakaan ja piti tilannetta äärimmäisen epämiellyttävänä.

Umpikänninen tyrkky

Nainen oli finalistina radiokanavan järjestämässä deittikilpailussa ja hän pääsi sokkotreffeille toiseen kaupunkiin. Treffikumppani oli show-tanssija ja strippari, joka joi itsensä päivällisellä umpihumalaan. He menivät yhtä matkaa hotellille, jossa molemmilla oli omat huoneet. Mies väitti kuitenkin avaimensa jääneen huoneeseen ja tarvitsevansa evakkopaikkaa naisen huoneessa. Tästä nainen kieltäytyi. Seuraavana aamuna mies yritti paikata tilannetta antamalla naiselle pehmoavaimenperän. Edellisenä iltana hän oli kertonut saaneensa sen toiselta tytöltä.

Rahavaras kondomeja varten

Treffit saivat yllättävän käänteen, kun mies jäi kiinni setelin varastamisesta naisen käsilaukusta. Hän sanoi ostavansa sillä kondomeja, mihin nainen vastasi sen olevan tarpeetonta.

Kielimuuri esiliinan kanssa

Ihannemies tupsahti naisen eteen tanssitunnilla. Hän oli silmäänpistävän hyvin pukeutunut ja itsevarma, ja kemiat tuntuivat toimivan. Nainen oli innoissaan, sillä he sopivat päivällistreffit parin päivän päähän. Ne kuitenkin osoittautuivat pettymykseksi. Ei pelkästään siksi, että mies ilmestyi niille lippis vinossa ja erikoiset urheiluvaatteet päällä. Pahempaa oli, että hänellä oli "esiliinan" roolissa espanjalainen serkku mukana. Treffiseuralainen ei osannut paljon espanjaa ja serkku puhui vain hieman englantia. Kommunikoiminen oli todella vaikeaa ja nainen livahti paikalta kärvisteltyään tilanteessa noin tunnin.

Jos huomaat päätyneesi huonoille treffeille, pidä omaa hauskaa hulvattoman vinkkilistan avulla. Pääset lukemaan sen täältä.

Lähde: We Love Dates

Kilpailut

Uusimmat