"Käytkö usein täällä?" Iskurepliikit, jotka on jo syytä unohtaa

13.11.2014 08:24 - Heli Thoren

Uuteen ihmiseen tutustuminen kannattaa aloittaa oikealla tavalla. Listasimme viisi lausahdusta, jotka kannattaa jo vaihtaa uudempiin.

Tapaat sitten ihastuttavan ihmisen baarissa tai kaupan kassalla, unohda kuluneet sloganit. Vakuuta uusi tuttavuus luottamalla itseesi ja olemalla juuri se, kuka olet. Jos kuitenkin koet, että omaan tyyliisi sopivat kuluneet iskurepliikit, suosittelemme miettimään asiaan uudelleen. Nämä replat on jo syytä vaihtaa uusiin:

1. "Käytkö usein täällä?"

Onko sillä jotain väliä, käykö hän usein siellä missä te juuri olette? Keksi jotain omaperäisempää. Esimerkiksi: Oletko käynyt täällä ennen, koska en tiedä, minkä drinkin tilaisin / mitä söisin ruokalistalta / valitsisin pakastealtaasta ja niin edelleen. Omaperäisempi lähestymistapa toimii paremmin.

2. "Haluatko elämäsi seksiä?"

Se mies, joka väitti, että tämä repliikki toimii, huijasi sinua. Tai sitten hän sattui törmäämään naiseen, joka kuuluu siihen noin viiden prosentin vähemmistöön, joka todella tarttuu tällaiseen tarjoukseen.

Taas silloin, jos nainen esittää tämän repliikin miehelle, se saattaa hyvin toimiakin. Kannattaa varautua siihen, että mukaan lähtevät innoissaan niin sinkut kuin varatutkin miehet.

3. "Olet kauniimpi / upeampi / seksikkäämpi kuin kukaan koskaan"

Nyt meni jo vähän yli. On eri asia kehua toisen ulkonäköä kuin liitoitella niin, ettei kukaan usko siihen, mitä sanot. Jos haluat kehua toisen ulkonäköä, tee se sopivan hillitysti ja muista jälleen olla aito. Sano jotakin, mitä todella tarkoitat.

4. "Asun tässä ihan lähellä..."

Selvä - on hienoa, että asut lähellä, mutta harva miettii todellisuudessa sitä, että asuuko lähellä vai vähän kauempana. Jos haluaa todella saada toisen mukaansa, kannattaa vaikutus tehdä jollain muulla kuin sillä, että etäisyys on sopiva. 

5. "Minulla on paljon rahaa / mieletön työ / seksikäs vartalo..."

On toki niitäkin naisia, jotka syttyvät siitä, että miehellä on rahaa. Harva arvostaa kuitenkaan sitä, kun mies kertoo pankkitilinsä saldon suoralta kädeltä. Myös se, että ylenpalttisesti kehuu edenneensä työssään tai rehkineensä salilla, tekee harvaan lähtemättömän vaikutuksen. Jälleen kerran: ole aito oma itsesi, niin pääset pisimmälle.


Miehet paljastavat ihanimmat treffikokemuksensa täällä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat