Miespuolisilla ystävillä on suuri vaikutus naisen seksielämään

19.11.2014 12:15 - Reija Saarinen

Miespuolisilla ystävillä on yllättävänkin suuri merkitys naisten seksielämään.

Omistatko paljon miespuolisia ystäviä? Jos vastasit kyllä, voit ehkäpä olla asiasta iloinen, sillä tuoreen tutkimuksen mukaan ne naiset joilla on enemmän miehiä ystävinä tai työkavereina, harrastavat kumppaninsa kanssa enemmän seksiä. Syynä on se, että naisen oma kumppani uskoo naisen ympärillä olevien miesten pitävän naistaan viehättävänä, joten hän haluaa pitää hänet onnellisena.

Tutkimuksessa oli mukana 393 heteromiestä, jotka olivat pitkässä parisuhteessa. Heidän tuli kertoa miten viehättävänä he kumppaniaan pitivät ja miten he uskoivat naisen lähellä olevien miesten häneen suhtautuvan. Heidän tuli myös kertoa se, miten monta kertaa he olivat harrastaneet seksiä viimeisen viikon aikana.

Tulosten mukaan näyttää siltä, että naisella oli erittäin aktiivinen seksielämä, jos naisella oli paljon miespuolisia ystäviä ja jos oma kumppani uskoi heidän pitävän rakastaan viehättävänä. Syynä on tutkijoiden mukaan tämä johtaa miehen niin sanottuun spermakilpailuun, jossa hän haluaa olla se, joka jälkeläisiä tuottaa.

Näyttää siis siltä, että miehen pieni mustasukkaisuus tekee ihmeitä seksielämälle.

Lähde: Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat