Kuva: Fotolia

Haluatko laihtua? 3 asiaa, jotka kannattaa tehdä jo ennen aamupalaa

22.07.2017 10:15 - Iiro Myllymäki

Tyhjällä vatsalla liikunnan harrastaminen ja omenasiiderietikan juominen tehostavat laihtumista.

Laihduttamisessa on monesti kyse uusien tottumusten ja rutiinien omaksumisesta osaksi jokapäiväistä elämää. Popsugar on listannut kolme asiaa, jotka laihduttajan kannattaa tehdä joka aamu heti herätessään jo ennen aamupalan nauttimista.

1. Juo omenasiiderietikkaa

Veden juominen on hyvä tapa puhdistaa kehoa, mutta vielä suuremmat hyödyt saat irti, jos otat tavaksesi nauttia omenasiiderietikkaa aamuisin. Omenasiiderietikalla on tutkittu olevan laihdutusta edistäviä ja vastustuskykyä kohentavia vaikutuksia. Kyseinen juoma pitää esimerkiksi nälän tunnetta loitolla hidastamalla vatsan tyhjentymistä.

2. Harrasta liikuntaa

Tyhjällä vatsalla aamulla treenaamisen on todettu olevan tehokkaampaa kuin muina aikoina liikkumisen muun muassa kalorien polton ja aineenvaihdunnan tehostamisen osalta. Aamuliikunta antaa myös hyvän ja piristävän startin päivään ja se inspiroi sinua tekemään terveellisiä ratkaisuja koko päivän ajan. Jo lyhyt energisoiva joogasessio on hyödyllinen, jos rankempi treeni heti herätessä ei huvita.

3. Rentoudu

Myös rauhoittumiselle ja meditoimiselle olisi hyvä jättää aikaa aamulla. Tällöin keho rentoutuu ja mieli rauhoittuu. Meditoinnilla voi myös ehkäistä liikasyöntiä visualisoimalla omaa syömistään etukäteen.

Lue myös: Pudota painoa ilman itsesi kiduttamista - katso tehokkaat ruokailuvinkit

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat