Kuumat niksit synnytyksen käynnistämiseksi lyövät ällikällä

26.01.2015 20:15 - Senni Loikala

Luultavasti et ole koskaan kuullut yhtä erikoisia neuvoja synnytykseen, kuin mitä amerikkalainen kätilö antaa. Jos supistukset ovat lakanneet, voi ne saada jatkumaan nopeasti toimimalla oikein.    

Tunnettu amerikkalainen kätilö Ina May Gaskin tietää mitä erikoisempia synnytystä auttavia konsteja. Hänellä on muutama varsin hämmentävä neuvo naisille, keillä supistukset lakkaavat kesken kaiken ja ketkä tahtovat tällöin jouduttaa synnytyksen käynnistymistä.

Gaskinin mukaan ensimmäisenä kannattaa pyytää kätilöä poistumaan huoneesta. Sen jälkeen on hyvä lisätä oksitosiini-hormonin tuotantoaan koskettelemalla nännejään joko itse tai rakkaansa toimesta. Kätilön mukaan liian hennot kosketukset eivät ole tarpeeksi tehokkaita, vaan koskettelun täytyy myös tuntua, ei silti sattua.

Toinen tehokas tapa saada oksitosiinit liikkeelle on se, että kumppani nuolee rakkaansa nännejä. Myös kunnon suutelot saavat aikaan toivotut lopputulokset hormonintuotannon suhteen. Intohimo päätee myös siihen, eli pienten pusujen sijaan kunnon kielisuudelmat voivat lisätä paremmin odottavan äidin oksitosiinin määrää.

Oksitosiinia vapautuu niin synnytyksen, imetyksen kuin orgasminkin aikana. Sen tuotantoa pystyy lisäämään intohimoisten kikkojen avulla, jolloin myös supistukset saattavat jatkua nopeammin kuin muutoin. Näin ollen synnytys voi olla jopa aiempaa intiimimpi kokemus.

Seuraava artikkeli: Hauskimmat asiat, joita naiset ovat synnyttäessään sanoneet: Nyt saa nauraa!

Lähde: Pregnancy Info

Kilpailut

Uusimmat