Kuva: Fotolia

Laihdutusilmiö leviää Instagramissa - 3 huikeaa ennen ja jälkeen kuvaa muodonmuutoksesta

19.04.2016 09:15 - Tarja Vilén

Nykyään muodonmuutoksissa tavoitellaan laihuuden sijaan parempaa kuntoa, lihaksia ja terveellisiä elämäntapoja.

Tänä päivänä painonpudotuksen päätavoite ei ole enää laihuus, kertoo Huffington Post.

Instagramista löytyy hashtagilla #FitNotThin jo lähes 70000 kuvaa uskomattomista muodonmuutoksista. Hashtagin taustalla on laihdutusilmiö, jonka tavoite kilojen pudottamisen sijaan on kiinteytys, hyvä kunto ja terveelliset elämäntavat.

Tämä hashtag, jonka käytön aloitti The Sunday Times, on levinnyt maailmanlaajuiseksi. Näin Instagramissa on jaettu hashtagilla tarinoita ja huikeita kuvia muodonmuutoksesta:

1. Alice kirjoitti treenikirja

Alice uskoo puhtaaseen ruokaan. Kokkailuintohimonsa ja kuntoilun ansiosta hän on kerännyt itselleen yli 280000 seuraajaa Instagramissa. Nainen julkaisi juuri ensimmäisen resepti- ja treenikirjansa.

"Elämä yllättää. Jos joku olisi kertonut minulle (naiselle vasemmalla), että julkaisen vielä oman resepti- ja treenikirjan, olisin nauranut. Elämän kauneus piilee siinä, että koskaan ei tiedä, mitä tapahtuu", Alice kirjoittaa jakamassaan Instagram-kuvassa.

Alicen muutos kuvissa on huomattava.


2. Rachel laihtui yli 40 kiloa


Kovalla työllä ja periksiantamattomuudella Rachel on onnistunut laihtumaan 15 kuukauden aikana yli 40 kiloa. Rachel yhdisti superfood-ruokavalion personal trainerin tekemään ohjelmaan.

"Tältä näyttää kolmen vuoden kova työ, omistautuminen ja henkinen kasvu", Rachel kirjoittaa ja muistuttaa samalla, että painonpudotuksessa ruokavalio merkitsee 90 prosenttia.


3. Natin matka kuntoon

Natin Instagram-tililtä voi nähdä, että kuntoilu on enemmän kuin säännöllinen osa naisen elämää.

"Tämä matka on enemmän kuin vain lihaksikkaan bikinivartalon saavuttaminen. Olen vahvempi henkisesti ja fyysisesti. Vahvuus on herääminen positiivisena joka päivään, uusien asioiden testaaminen, jokaisen treenin teko loppuun", Nati kertoo muutoksestaan.

Lue myös: Yksinkertaisin laihdutustapa keksittiin - naurettavan helppoa!

Haluatko sinä kertoa kuvan kanssa muodonmuutoksestasi, ja miten se on muuttanut elämääsi? Jos haluat jakaa tarinasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen tarja.vilen@bauermedia

Lähde: Huffington Post.

Lue lisää aiheesta laihdutus

Yli 45 kiloa laihduttaneet kertovat neuvonsa painon pudotukseen - katso 20 vinkkiä Sini Ariellin dieetti oli karata käsistä - julkaisi kuvia laihtumisestaan Lähes 50 kiloa laihduttanut Jessica Simpson paljastaa, kuinka kilot karisivat Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat