Sara Parikka muistuttaa pienten lasten vanhempia: "Olkaa armollisia toisillenne"

14.02.2018 12:15 - Senja Rapila

Näyttelijä kertoo, että hemmottelee omaa rakastaan hyvällä ruualla ja yhteisellä ajalla.

Salkkarit-suosikkisarjasta tutuksi tullut näyttelijä Sara Parikka, 26, on naimisissa näyttelijäkollegansa Mikko Parikan, 29, kanssa. Pari on ollut tänä vuonna naimisissa jo neljä vuotta, mutta aikoo juhlistaa "toisia" häitä vielä ensi vuoden puolella.

"Häistä puheen ollen ollaan nyt lyöty vielä enemmän lukkoon, että pidetään hääjuhlat 2019 keväällä jolloin ollaan oltu 5 vuotta naimisissa & 10 vuotta yhdessä. Oon helpottunut siitä kuinka siihen on vielä paljon aikaa ja ehditään rauhassa miettimään toteutusta. Tulossa on isot juhlat, kun tosiaan vihkiminen tapahtui lähipiirissä ja ristiäisten yhteydessä", Sara kirjoitti aiemmin omaan blogiinsa.

Vihkilupauksen lisäksi pariskunnalla on jo kaksi lasta.

Ystävänpäivän kunniaksi Voice.fi:n toimitus kysyi haastattelussaan Saralta rakkauteen liittyviä kysymyksiä. 

Oletko romantikko?

- Tuo on vähän vaikea kysymys, olenkohan minä romantikko. Kyllä minä varmasti jollain tavalla olen, joo. Olen aika sellainen todella pienistä asioista romantikko. Ja varmaan jotenkin nykyään kun on nuo lapset, en odota mitään sellaista, että hei, nyt lähdetään Pariisiin! Minulle hyvä ruoka ja pienet asiat arjessa, niistä olen jo ihan fiiliksissä.

- Hyvä ruoka, kiireetön aika ja siisti koti. Ihan todella perus jutut. 

Kuinka hemmottelet kumppaniasi?

- Kyllä juuri ajattelen, että enemmän juuri tuollaisella ruokajutulla voin hemmotella myös omaa kumppaniani. Jotenkin vaan sellaisella vapaalla illalla. Koen sen enemmän hemmotteluksi jos on vain kotona, kun että lähtisi jonnekin. Sitten kun on lapsia, niin sitten se lähteminen on aina oma asiansa. Että minne lapset vie hoitoon vai ottaako ne mukaan. Siksi kotona on hyvä olla!

Mitkä ovat tapoja, joilla suhde pidetään kunnossa varsinkin lapsiarjen keskellä?

- En osaa varmaan antaa mitään konkreettisia vinkkejä, en ole mikään ammattilainen, mutta juuri kuuntelin jotain podcastia missä puhuttiin aiheesta. Kyllä se on varmaan se yhteinen aika.

- Ollaan myös omassa lähipiirissä huomattu, että kun on paljon lapsia, sellainen armollisuus on tärkeää suhteessa. Että tiedostetaan se, että nyt on kiireiset vuodet ja kiireiset ajat. Sitten yrittää vain nähdä sen läpi ja olla lempeä sille toiselle, eikä kääntyä vastakkain.

Voice.fi, Radio Nova, Kiss ja Iskelmä ovat kaikki osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Apu: Salkkari-tähti Sara Parikka paljastaa juonikuvion, jota ei sarjaan halua - "Se olisi väsynyttä"

Lue myös: Salkkarit-komistus tapasi vaimonsa töiden lomassa - "Alkuvaiheessa olin vähän mustasukkainen"

Kilpailut

Uusimmat