Kuva: Getty Images

Serena Williams avautui rohkeasti vanhemmuuden haasteista: "Tuntui, että en ole ollut hyvä äiti"

07.08.2018 09:15 - Emmi Moilanen

Tennistähti julkaisi Instagramissa kirjoituksen, jossa kertoo ryhtyneensä käsittelemään synnytyksen jälkeisiä tuntemuksiaan.

Tennistähti Serena Williams, 36, kertoo rohkeasti Instagramiin lisäämässään kuvatekstissä haasteista ja riittämättömyyden tunteesta, jota on tuoreena äitinä viime aikoina kokenut. People julkaisu kirjoittaa, että Williams sai esikoisensa, Alexis Olympian, yksitoista kuukautta sitten.

“Viime viikko ei ollut helppo. En vain yrittänyt käydä läpi omia vaikeuksiani, vaan olin masentunut. Suurimmaksi osaksi tuntui, että en ollut hyvä äiti,” tennistähti aloittaa kuvatekstissä.

Williams kertoo lukeneensa useita artikkeleita, joissa todettiin, että synnytyksen jälkeiset tuntemukset voivat kestää jopa kolme vuotta, ellei niitä ryhdy käsittelemään.

”Pidin puhumisesta eniten. Juttelin asioita läpi äitini, siskoni ja ystävieni kanssa, jolloin ymmärsin, että tunteeni ovat täysin normaaleja.”

Williams muistuttaa tekstissä myös, että on täysin normaalia tuntea riittämättömyyttä vauvanhoidossa.

”Teen töitä paljon, treenaan ja yritän olla paras mahdollinen urheilija,” hän jatkaa.

Ei ole ollut läsnä niin paljon kuin toivoisi

Vaikka Williams on ollut tyttärensä kanssa joka päivä tämän syntymästä saakka, nainen kokee, ettei ole ollut läsnä niin paljon kuin olisi halunnut.

”Useimmat äidit kamppailevat saman asian kanssa. Pysyäkö kotiäitinä vai työskennellä, tasapainon löytäminen lapsen kanssa on todellinen taiteenlaji. Olette todellisia sankareita,” Williams vetoaa muihin samoja asioita läpi käyviin vanhempiin.

”Jos sinulla on vaikea päivä tai viikko, se on okei, minulla on niitä myös,” nainen muistuttaa.

Voit katsoa Williamsin Instagram-kuvan ja kirjoituksen kokonaisuudessaan alta.

Lue myös: Serena Williams väläyttää tennisuransa lopettamista - "En tiedä haluanko enää silloin pelata"

Lue myös: Serena Williams avautui epävarmuudestaan vartaloaan kohtaan - oli kateellinen sisarelleen

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat