Kuva: AOP

Uuden James Bond -leffan nimi paljastettiin - jatkaa hyväksi havaittua linjaa

21.08.2019 09:15 - Iiro Myllymäki

Myös elokuvan julkaisuaika on paljastettu.

Tulevan James Bond -elokuvan nimi on vihdoin paljastettu. Tähän mennessä elokuvasta on puhuttu työnimellä Bond 25, sillä kyseessä on 25. James Bond -leffa. Nyt elokuvasarjan virallisella Twitter-tilillä on paljastettu, että tuleva leffa kantaa nimeä No Time To Die, eli suomeksi ”Ei aikaa kuolemalle”. Vielä on epäselvää, pysyykö englanninkielinen nimi Suomenkin elokuvateatterilevityksessä. Viimeisimpien Bond-leffojen nimiä ei ole suomennettu.

No Time To Die herättää heti mielleyhtymät muutamiin aiempiin Bond-leffojen nimiin, joissa kuolema on vahvasti läsnä. Aiemmin on nähty muun muassa elokuvat Live and Let Die (Elä ja anna toisten kuolla), Tomorrow Never Dies (Huominen ei koskaan kuole) ja Die Another Day (Kuolema saa odottaa).

Samaisessa nimenpaljastusvideossa kerrotaan myös, että elokuva saa ensi-iltansa huhtikuussa 2020. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

No Time To Die -elokuvassa Daniel Craig palaa Bondin rooliin. Variety-lehti kirjoittaa, että elokuvassa Bond on eläköitynyt salaisen agentin hommistaan, mutta hänen rauhaisa elämänsä rikkoutuu, kun hänen vanha ystävänsä CIA:sta pyytää apua. Bond ryhtyy toimiin pelastaakseen kidnapatun tiedemiehen ja päätyy samalla taistelemaan mystistä vihollista vastaan.

Aiemmin elokuva oli otsikoissa, kun paljastettiin, että elokuvassa nähdään ensimmäistä kertaa naispuolinen 007-agentti. Daily Mail -lehden tietojen mukaan Lashana Lynch näyttelee No Time To Die -elokuvassa hahmoa, joka on perinyt Bondin 007-tittelin. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

No Time To Die on ollut useaan otteeseen vastatuulessa tuotantovaiheessaan. Alun perin elokuvan oli tarkoitus ohjata Danny Boyle, mutta hän irtaantui projektista taiteellisten erimielisyyksien takia. Nyt elokuvan ohjaa Cary Fukunaga. On myös uutisoitu, että Daniel Craig loukkasi nilkkansa elokuvan kuvauksissa ja tästä syystä kuvausaikataulut venyivät. Kuvauksissa on myös koettu pieleen mennyt stuntti, jossa lehtitietojen mukaan loukkaantui yksi kuvaustiimin jäsen.

Lue myös: Takaiskut jatkuvat - musiikkilegenda jättäytyi pois tulevasta James Bond -leffasta

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat