Kuva: AOP

Channing Tatumin eksä meni kihloihin - näyttelijältä positiivinen vastaus uutiseen

22.02.2020 11:15 - Milena Raappana

Channing Tatum ja Jenna Dewan olivat yhdessä noin kymmenen vuotta.

Näyttelijäpari Jenna Dewan, 39, ja Steeve Kazee, 44, menivät ystävänpäivänä kihloihin. Pariskunta, joka odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan, teki uutisesta virallisen suloisella Instagram-päivityksellä.

Kaksikko on seurustellut vuoden 2018 joulukuusta lähtien. Tätä ennen Dewan oli naimisissa näyttelijä Channing Tatumin, 39, kanssa lähes kymmenen vuotta, ja heillä on yksi yhteinen lapsi. Pitkä liitto kuitenkin päättyi vuonna 2018. 

Nyt kun Dewanin ja Kazeen ihana uutinen on virallinen, monet mediat, Cosmopolitan mukaan lukien, ovat kirjoittaneet aiheesta Tatumin näkökulmasta ja kysyneet, mitkä hänen tuntemuksensa ovat. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uutisten mukaan Tatum on hyvin onnellinen Dewanin puolesta, jolla on aina erityinen paikka hänen sydämessään. 

- Channing on todella iloinen Jennan ja Steven kihlauksesta. Channing on tuonut ilmi, että hän on onnellinen siitä, että Jennalla menee hyvin ja että hän on siirtynyt eteenpäin, kuvaili sisäpiirilähde E! News -julkaisulle. 

Lähteiden mukaan Tatum pitää hänen ja Dewanin kuusivuotiasta Everlya prioriteettinaan. Kaksikko käyttääkin yhteisvanhemmuuteen tarkoitettua sovellusta, jotta he pystyvät ruotimaan aikataulunsa tyttärensä elämään sopiviksi. 

Tatum itse seurustelee laulaja Jessie J:n kanssa. Parilla on ollut on-off-suhteen viitteitä, sillä he ovat eronneet ja palanneet kerran yhteen. 

Lue myös: Channing Tatum poisti Instagram-tilinsä kokonaan - monet kykenevät samastumaan syyhyn

Lue myös: Channing Tatumin yhtenäistä naismakua arvostellaan - entinen vaimo kommentoi asiaa

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Uusimmat