Kuva: AOP

Tunnistaisitko Paris Hiltonia hänen todellisesta puheäänestään? "En ole tyhmä blondi"

16.09.2020 19:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Paris Hilton haluaa paljastaa todellisen minänsä uudessa dokumentissa. Ihmiset ovat yllättyneet muun muassa naisen oikeasta puheäänestä.

Paris Hiltonin, 39, elämästä on julkaistu tuore dokumentti This Is Paris, jonka myötä nainen haluaa kertoa ihmisille, kuka hän todellisuudessa on. Seurapiiri- ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Hilton on kertonut dokumentin myötä antamissaan haastatteluissa, että hän on vuosikausien ajan esittänyt roolihahmoa, josta haluaa nyt päästää irti.

Ihmiset ovat muun muassa huomioineet, että Paris Hilton puhuu tuoreissa haastatteluissaan hyvin toisenlaisella äänellä kuin häneltä on totuttu kuulemaan. Sosiaalisessa mediassa monet ovat ilmaisseet yllätyksensä siitä, miten matala Hiltonin oikea puheääni on.

- Koko tämän ajan olen esittänyt hahmoa, joten maailma ei ole koskaan tuntenut minua todella. En ole typerä blondi. Olen vain erittäin hyvä esittämään sellaista, Hilton kertoo 7Newsin Sunrise-ohjelman haastattelussa.

Sen sijaan Paris Hilton kertoo olevansa oikeasti taitava bisnesnainen ja haluaa tulla muistetuksi sellaisena. Nainen kuuluu Hilton-hotellimiljonäärisukuun, ja hän halusi jo varhain nousta esiin yksilönä eikä vain suvun perijättärenä.

- Sen takia olen työskennellyt niin kovaa. Halusin, että perheeni voi olla minusta ylpeä. Halu olla bisnesnainen on tullut verenperintönä, Hilton kertoo.

Sunrise-haastattelun pääset katsomaan alta tai tästä linkistä.

Kyse ei ole aivan ensimmäisestä kerrasta, kun Paris Hilton paljastaa ihmisille todellisen puheäänensä. Nainen on antanut todellisella äänellään haastattelun jo vuonna 2016. Access Hollywoodin tekemän haastattelun YouTube-kommenteissa naisen ääni nostettiin esiin ja monen mielestä naisen luonnollinen ääni oli hyvin miellyttävää kuultavaa.

Paris Hilton -dokumentti on julkaistu kokonaisuudessaan YouTubessa. Voit katsoa dokumentin alta tai tämän linkin takaa.

Lue myös: Paris Hilton kohutusta seksivideosta: "Halusin tehdä poikaystäväni iloiseksi"

Lue myös: Paris Hilton suree entisen bilekaverinsa Britney Spearsin kohtaloa: "Se ei ole reilua"

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat