Kuva: AOP

Muistatko vielä, miten Borat loukkasi Madonnaa vuoden 2005 MTV-gaalassa? "Alapää paljasti hänet"

02.10.2020 09:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Sacha Baron Cohenin esittämä Borat-hahmo juonsi MTV Europe Music Awards -gaalan ja vei huumoriaan hyvän maun rajoille.

Sacha Baron Cohenin, 48, esittämä kazakstanilainen toimittajahahmo Borat on jälleen ihmisten huulilla, sillä vuoden 2006 Borat-elokuva on pian saamassa jatkoa. Sacha Baron Cohen oli esitellyt kiistellyn ja huumorin rajoja koetelleen hahmonsa Da Ali G Show -tv-ohjelmassaan, jossa muun muassa Borat-hahmo haastatteli pahaa aavistamattomia tosielämän ihmisiä.

Borat sai ennen omaa elokuvaansa näkyvyyttä myös muun muassa MTV Europe Music Awards -gaalatapahtumassa, jonka juontajana hahmo toimi vuonna 2005. Baron Cohen ei säästellyt huumorissaan edes popikoni Madonnaa, joka avasi show’n Hung Up -jättihitillään. Madonna esiintyi paljastavassa, ihoa nuolevassa violetissa bodyssa. Esityksen jälkeen Sacha Baron Cohen saapui lavalle Borat-hahmona ja kommentoi Madonnan show’ta.

- Kuka tuo mies oli? Oli MTV:ltä hyvin rohkeaa avata show oikealla transvestiitilla. Hän näytti hyvin vakuuttavalta. Vain kädet ja alapää paljastivat hänet, Borat sanoi yleisölle, josta osa nauroi ja osa buuasi.

Madonnan nahkatakin alta paljastui esityksen aikana violetti body. (kuva: AOP)

Borat hämmensi yleisöä myös toivottamalla heidät tervetulleiksi vuoden 2005 Eurovision laulukilpailuun. Myöhemmin show’ssa hän puolestaan kutsui Pussycat Dolls -tyttöbändiä ”kansainvälisiksi prostituoiduiksi”.

Sacha Baron Cohen Borat-hahmona vuoden 2005 MTV Europe Music Awardsissa. (kuva: AOP)

Madonna ja Sacha Baron Cohen olivat aiemmin tehneet yhteistyötä naisen Music-kappaleen musiikkivideolla vuonna 2000. Baron Cohen esiintyi videolla Ali G -hahmona. Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Kazakstanin nimissä tehty trollitili onnittelee Donald Trumpia - Borat 2 julki ennen vaaleja

Lue myös: Madonnasta tehdään elokuva - tähti ohjaa ja käsikirjoittaa itse omaelämäkerran

Lähde: MTV

Kilpailut

Uusimmat