Kuva: AOP

Ellen DeGeneres arvosteli "kaksoisolentoaan" töykeästi - nainen hakeutui terapiaan

16.10.2020 13:15 - Senja Rapila

Imitaattori Dawn Lutrell joutui DeGeneresin ruotimaksi kaksi vuotta sitten keskusteluohjelmassa.

Ellen DeGeneresin, 62, kaksoisolentona ja imitaattorina tiedetty Dawn Lutrell on kertonut nyt julkisesti hakeutuneensa terapiaan. Lutrell joutui DeGeneresin ruotimaksi suositussa talk-showssa vuonna 2018. Ohjelmassa suosikkijuontaja katsoi Lutrellin imitaatiovideoita ja kommentoi imitaattorin esitystä töykeästi.

Videolla nähdään, kuinka DeGeneres kertoo Lutrellin esityksen olevan vanha ja kaipaa uudistamista. Hän myös toteaa arvostelevasti, että Lutrell "yrittää" heittää videolla vitsejä. Voit katsoa kohtauksen ohjelmasta alapuolelta.

Lutrell on kertonut, että keskusteluohjelmassa esitetty arvostelu ja kommentit loukkasivat häntä syvästi. Hänen mukaansa juontajan kommentointityyli oli hyvin ilkeä ja tuntui kiusaamiselta. Lutrell hakeutui kokemuksen jälkeen terapiaan käsittelemään tunteitaan.

Ellen DeGeneres on ollut tänä vuonna syynissä ohjelmansa tiimoilta. Lukuisat työntekijät ovat syyttäneet työympäristöä myrkylliseksi. Jotkut ovat jopa kertoneet, että DeGeneres piinaa alaisiaan huutamalla ja nauttii potkujen antamisesta. Voit lukea aiheesta enemmän täältä.

Lue myös: Ellen DeGeneres palasi ruutuun suurkohun jälkeen, avausmonologi tyrmättiin täysin: "Niin feikki"

Lue myös: Taas kyseenalainen Ellen DeGeneres -pätkä esiin - asetti Mariah Careyn piinaavaan tilanteeseen

Lue myös: Sofia Vergaran kohtelu Ellen DeGeneresin haastatteluissa tyrmistytti - nyt näyttelijä kommentoi

Lue myös: Ellen DeGeneresin vaatimukset kuvauksissa ihmetyttävät: "Ei saa katsoa tai puhua"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat