Kuva: AOP

Petra Ollille lähetettiin törkeä postikortti, jakoi kuvan somessa: "Istu toisen lesbon naamalle..."

18.11.2020 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Entinen painija kertoo tulleensa surulliseksi kortin lähettäjän puolesta.

Painiuransa aiemmin tänä vuonna lopettanut Petra Olli, 26, on jakanut Instagramissa kuvan postikortista, joka hänelle on aikanaan lähetetty. ”Haisunäätä Petra Ollille” suunnatussa kortissa naista kehotetaan olemaan pesemättä alapäätään kuukauteen.

”Istu toisen lesbon naamalle, se tukehtuu. Ala lesbo urheilee oikeata urheilua, jossa ei hajut vaikuta. Normaali nainen ei paini”, kortissa kirjoitetaan.

Kuvan kortista näet alla olevasta päivityksestä. Kuva on päivityksen toisena kuvana, johon pääsee klikkaamalla oikealla näkyvää nuolta. Jos päivitys ei näy, klikkaa tästä.

Petra Olli kertoo, että löysi kortin tutkittuaan kaappeihin kertyneitä kirjeitä, kuvia, päiväkirjoja ja faniposteja kirjaprojektia varten.

Tämä ’faniposti’ nosti ensin pienen vitutuksen pintaan mutta kahvikupposen äärellä sisimmässä tunsin surullista oloa, en niinkään itseäni vaan enemmänkin kirjeen lähettäjää kohtaan. Nukuin yön yli ja mietiskelin. Ajattelen, että ihmisellä pitää olla todella paha olla, että viitsii nähdä niin paljon aikaa ja vaivaa lähettääkseen tuommoista sontaa”, Petra Olli kirjoittaa.

Ex-painija myöntää, että oli itsekin nuorempana ennakkoluuloinen monia asioita kohtaan.

”Mitä enemmän näkee, kokee ja tuntee asioita ja ihmisiä, sitä paremmin oppii ymmärtämään ympäröivää maailmaa. En minä täydellinen ole, pirun kaukana siitä. Oon tehny paljon virheitä ja aiheuttanut läheisille ihmisille pahaa oloa ja vaivaa, mutta paljon avarakatseisempi ja suvaitsevaisempi olen nyt kuin esimerkiksi 10 vuotta takaperin”, nainen kirjoittaa.

Petra Olli kertoo saaneensa uransa aikana monenlaista kommentointia osakseen liittyen esimerkiksi seksuaaliseen suuntautumiseen, ulkonäköön ja painoon. Suurin osa kommentoinnista on ollut kannustavaa, mutta ikävät kommentit ovat välillä jääneet mieleen kytemään.

Lue myös: Petra Olli paljastaa joulupöydän heikkoutensa - "Toivottavasti kukaan sukulainen ei saa tietää"

Lue myös: Nimettömänä annettu ilkeä palaute ärsyttää Ellinooraa: "Puhdasta v*ttupäisyyttä"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat