Kuva: AOP

Jennifer Aniston paljasti mystisen tatuointinsa merkityksen - taustalla kaksi ihanaa yksityiskohtaa

07.03.2021 11:15 - Ella Haura / ella.haura@bauermedia.fi

Tatuointi huomattiin ensimmäisen kerran vuonna 2018, ja sen merkitystä on spekuloitu siitä asti.

Frendit-sarjasta tutun näyttelijän Jennifer Anistonin, 52, ranteessa on mystinen tatuointi, jossa lukee numerot "11 11". People-julkaisun mukaan Anistonin tatutointi huomattiin ensimmäisen kerran vuoden 2018 lopussa, ja sen merkitystä on spekuloitu siitä asti. Nyt tähti paljastaa tuoreessa Instagram-julkaisussaan, että hänen pitkäaikaisella ystävällään näyttelijä Andrea Bendewaldilla, 51, on samanlainen kuva ranteessaan.

Aniston jakoi Instagram-tarinassaan Bendewaldin päivityksen, jossa naiset esittelevät tatuointejaan. Julkaisun kuvatekstissä viitataan myös tatuoinneissa komeileviin numeroihin, jotka merkitsevät kellonaikaa 11:11. Kellonaika tunnetaan yleisenä toivomushetkenä.

Ystävyyttä symboloivan merkityksen lisäksi tatuointi muistuttaa siis toiveiden tekemisestä, josta Bendewald kirjoittaa Anistonin syntymäpäivää juhlistavan julkaisun kuvatekstissä. 

"[...] En malta odottaa juhlimista ja uusia taianomaisia toiveita! 11:11. Rakastan elää rinnallasi. Toivottavasti voimme juhlia syntymäpäiviä yhdessä myös seuraavat 37 vuotta. Rakastan sinua!"

Kaksikko on ollut sydänystäviä jo lähes 40 vuotta, ja Aniston puhuu Bendewaldista Instagram-tarinassaan "siskoina, joilla on eri isät".

Pääset katsomaan Bendewaldin julkaisun alta. Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Frendien paluusta uutta tietoa - "Keksimme tavan kuvata se turvallisesti"

Lue myös: Tiesitkö? Musta Kuningatar -tähti oppi puhumaan englantia suosikkikirjojen myötä

Lue myös: Sometähti Tuuli, 22, muutti radikaalisti tyyliään - palasi nyt takaisin "omaksi itsekseen"

Lähde: People

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat