Kuva: AOP

Mariah Carey jälleen oikeuteen kirjansa tiimoilta - nyt haastajana oma veli

09.03.2021 18:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Mariah Carey julkaisi viime vuonna kovasti kohua herättäneen elämäkertakirjan.

Jättisuosittu laulaja Mariah Carey, 50, julkaisi viime vuonna kohunut elämäkertakirjan, jossa hän paljastaa elämästään kaiken. Kirjan tiimoilta Careyn isosisko, Alison Carey, haastoi tähden oikeuteen.

Alison Carey vaatii noin miljoonaa euroa korvauksia, sillä hänen mielestään supertähti on ollut kirjassaan röyhkeä, sydämetön sekä häikäilemätön siskoaan kohtaan.

Nyt Mariah Carey on saanut uuden haasteen, sillä myös hänen isoveljensä Morgan Carey on ollut siskonsa kanssa eri mieltä. Morgan Careyn mielestä Mariah on vahingoittanut hänen julkisuuskuvaansa.

Haaste juontaa juurensa tarinaan, jonka mukaan poliisien piti tulla pysäyttämään isän ja Morgan Careyn välinen tappelu.

"Vaati 12 poliisia, että isäni ja veljeni saatiin erilleen. He ovat isoja miehiä ja he olivat kuin hurrikaani olohuoneessa. Tunsin pienenä tyttönä harvoin, että veljeni suojeli minua, sillä minun piti suojella itseäni häneltä. Joskus joka huomasin suojelevani äitiämme veljeltäni", kirjassa kerrottiin.

Mariah Carey pitää isoveljeään väkivaltaisena eikä tämä pidä Morganin mukaan paikkaansa. Morgan Carey hakeekin korvauksia kokemaansa häpeään ja henkiseen kärsimykseen.

Korvaussumman määrää ei vielä tiedetä.

Lue myös: Mariah Carey oikeuteen - haastajana oma isosisko

Lue myös: Mariah Carey sivaltaa Jennifer Lopezia tulevassa muistelmakirjassaan

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat