Kuva: AOP

Time-lehti valitsi jälleen maailman 100 vaikutusvaltaisinta ihmistä - listalla Harry ja Meghan, Britney Spears...

16.09.2021 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Time 100 -lista vuoden 2021 vaikuttavimmista nimistä on julkistettu.

Time-lehti on julkistanut listauksen vuoden 2021 vaikutusvaltaisimmista ihmisistä. Vuosittainen Time 100 -lista pitää jälleen sisällään monia populaarikulttuurin kentällä vaikuttavia toimijoita, johtajia ja edelläkävijöitä.

Mukana listalla ovat kohujen keskellä olleet prinssi Harry ja herttuatar Meghan. Time 100 -listauksen osana kullekin listalle valitulle henkilölle on omistettu oma kirjoituksensa, ja Harryn ja Meghanin kirjoituksesta vastaa ravintoloitsija ja hyväntekijä José Andrés.

”Maailmassa, jossa kaikilla on mielipide ihmisistä, joita he eivät tunne, Sussexin herttuaparilla on myötätuntoa ihmisille, joita he eivät tunne”, Andrés kirjoittaa.

Listalle on päässyt myös poptähti Britney Spears, jonka taistelua holhoussuhteesta irtipääsemiseksi on seurattu tiiviisti tämän vuoden aikana. Spearsin tilanteesta aiemminkin puhunut Paris Hilton on omistanut kauniin tekstin Spearsille Time-lehdessä.

”Britney on itse iloisuus ja hän jakaa kauniin sydämensä valoa ainaisena supertähtenä. Seisomme hänen rinnallaan ja kannustamme häntä, kun hän kääntää kivun kohti suurempaa tarkoitusta. Hänen järkkymätön sielunsa on vahvempi kuin koskaan”, Hilton kirjoittaa.

Britney Spears (kuva: AOP)

Billie Eilish on myös valikoitunut sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon, ja hänelle omistetun tekstin on laatinut raptähti Megan Thee Stallion.

”Hän on vahva, mutta hän yhä oppii ja kasvaa. Hän on nainen, joka puolustaa itseään ja toimii kaikkien naisten puolestapuhujana”, Megan Thee Stallion kirjoittaa.

Billie Eilish (kuva: AOP)

Listalla on mukana myös voimistelun supertähti Simone Biles, joka vetäytyi Tokion olympialaisissa useiden kilpailuiden finaaleista keskittyäkseen mielenterveyteensä. Tennistähti Serena Williams on kirjoittanut Bilesille tekstin, jossa hän muun muassa kehuu Bilesin heijastelevan mustien naisten ”loputonta potentiaalia”.

”Simone on loistava esimerkki siitä, miltä menestys näyttää silloin, kun päästää irti muun maailman odotuksista ja kerää voimansa sisältään, omasta sielustaan”, Williams kirjoittaa.

Time 100 -listalla ovat myös muun muassa kantrilegenda Dolly Parton, venäläinen oppositiojohtaja Aleksei Navalnyi, näyttelijä Kate Winslet ja rapartisti Lil Nas X.

Lue myös: Billie Eilish esitti tiukan ehdon Met-gaalamekon pitämiselle: "Olen innoissani, että minua kuultiin tässä"

Lue myös: Britney Spearsin asianajajalta kovia väitteitä: Isä yrittää "kiristää" tähteä

Lähteet: USA Today, Time, Time

Kilpailut

Uusimmat