Kuva: AOP

Marilyn Mansonia vastaan nostettu syyte seksuaalisesta ahdistelusta on hylätty - 'Liian vähän näyttöä'

26.05.2022 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Marilyn Mansonin entinen assistentti kertoi muusikon ahdistelleen häntä seksuaalisesti ja teettäneen liian pitkiä työvuoroja.

Muusikko Marilyn Mansonin, 53, entisen assistentin syyte muusikkoa vastaan on hylätty liian vähäisen näytön ja syytteen vanhenemisajan vuoksi.

- Kantaja on näyttänyt liian vähän näyttöä tapauksen pitämiseksi oikeudessa, tämä on myös tehty liian myöhään, oikeudessa todetaan. Assistentin ei myöskään ole mahdollista nostaa myöhemmin syytettä Mansonia vastaan samoilla syytöksillä.

Muusikon entinen assistentti Ashley Walters, teki vuosi sitten Mansonista rikosilmoituksen kertoen muusikon käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväkseen. Hän kertoi myös tuolloin Mansonin antaneen ystävilleen luvan kouria assistenttia ja teettäneen jopa 48 tunnin mittaisia työvuoroja. Hän kertoi myös pelänneensä Mansonin väkivaltaisuutta ja raivonpuuskia.

Mansonin tiimi on kiistänyt kaikki Waltersin esittämät syytökset ja tiimi pyysi tuomaria kumoamaan syytteet ilman mahdollisuutta nostaa kannetta uudelleen.

Lue myös: Marilyn Mansonista annettiin pidätysmääräys - useista rikoksista epäilty laulaja vältellyt poliisia

Lue myös: Marilyn Manson lukitsi naisystäviään "pahojen tyttöjen huoneeseen" - syytetään psykologisesta kidutuksesta

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat