Kuva: Shutterstock/All Over Press

Amber Heardin sisko tukee näyttelijää oikeustaistelun jälkeen: "Tulen aina olemaan ylpeä sinusta"

07.06.2022 18:45 - Riia Frost

Whitney Heard Henriquez oli yksi Amber Heardin todistajista oikeudenkäynnissä, jossa hän kertoi Johnny Deppin lyöneen heitä molempia.

Näyttelijöiden Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, riitaisia oikeustaistelu päättyi 1. kesäkuuta, mutta silti valamiehistön antama tuomio on herättänyt spekulointia sen oikeudenmukaisuudesta. Valamiehistö määräsi Heardin maksamaan Deppille noin 14,1 miljoonaa euroa korvauksena kunnianloukkauksesta. Myös osa Heardin kunnianloukkaussyytteistä hyväksyttiin ja siksi Depp määrättiin maksamaan Heardille liki kaksi miljoonaa euroa vahingonkorvauksia.

Viikko oikeudenkäynnin päättymisen jälkeen Heardin sisko Whitney Heard Henriquez kertoo Instagram-julkaisussaan olevansa edelleen näyttelijän puolella valamiehistön tuomiosta huolimatta. Henriquez oli yksi Heardin todistajista oikeudenkäynnissä, jossa hän kertoi Deppin lyöneen heitä molempia. Henriquezin julkaisussa näkyy musta kuva, johon on lisätty Heardin kannattajien käyttämä merkintä #IStandWithAmberHeard.

”Seison yhä rinnallasi, sisko. Tulen aina olemaan ylpeä sinusta, että puolustit itseäsi ja todistit sekä Virginiassa että Isossa-Britanniassa. Sekä siitä, että puhuit niiden puolesta, jotka eivät voi itse kertoa asioista, jotka tapahtuvat suljettujen ovien takana”, Henriquez kirjoittaa.

”Tiesimme, että tämä tulee olemaan vaikea taistelu, ja että kortit oltiin jaettu meitä vastaan. Mutta seisoit pystyyn ja todistit siitä huolimatta. Oli kunnia saada olla yksi todistajistasi ja tekisin sen miljoona kertaa uudestaan, koska tiedän mitä näin ja sen totuuden vuoksi olen aina puolellasi. Olen pahoillani, ettei se totuus heijastunut valamiehistön päätöksessä, mutta en koskaan anna periksi vuoksesi, eikä niin tee myöskään kukaan, joka on puolellasi”, Henriquez lisää lopuksi.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisut täältä.

Heard on myös itse julkaissut Instagram-tilillään lausunnon, jossa hän kuvailee pettymystään valamiehistön päätöksestä ja sanoo tuomion olleen takaisku muille lähisuhdeväkivallasta kärsiville naisille. Lisäksi Heardin asianajaja Elaine Bredehoft on sanonut näyttelijän aikovan tehdä valituksen valamiehistön antamasta tuomiosta. Heard ei ole kuitenkaan itse toistaiseksi vahvistanut asianajajansa väitettä todeksi.

Kaikki Depp vs. Heard -jutut voit lukea helposti täältä.

Whitney Heard Henriquez sanoi oikeudessa 18. toukokuuta nähneensä Deppin pahoinpidelleen hänen siskonsa Amber Heardin. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Mitä tapahtuu, jos Amber Heard ei kykene maksamaan vahingonkorvauksia Deppille?

Lue myös: Julkkikset reagoivat Johnny Deppin voittoon oikeudenkäynnissä - Michael Monroe jakoi yhteiskuvan Deppin kanssa

Lähteet: USA Today

Kilpailut

Uusimmat