Kuva: AOP / EPA

Johnny Deppin asianajaja Camille Vasquez ottaa kantaa deittailuhuhuihin - "Valitettavaa"

11.06.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Camille Vasquez toimi Deppin asianajajana, kun Depp taisteli oikeudessa ex-vaimoaan Amber Heardia vastaan.

Näyttelijöiden Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, välinen oikeustaistelu päättyi noin viikko sitten.

Oikeudenkäynnin aikana levisi huhuja, että Depp tapailisi asianajajaansa Camille Vasquezia, 37. Vasquez sanoo tuoreessa People-lehden haastattelussa, että on surullista, kuinka kyseiset huhut saavat alkunsa.

- Se varmaankin tulee siitä, että nainen tekee työnsä. On pettymys, että tällaiset huhut leviävät, sillä olen tuntenut Johnnyn jo yli neljä vuotta ja olemme ystäviä. Ikävää, että vuorovaikutustamme on pidetty joidenkin mielestä epäammattimaisena.

- On valitettavaa, että tällaisia syytöksiä tehdään, mutta kai se tulee tällaisten asioiden mukana. En voi sanoa, että yllätyin kaikesta.

Vasquez on onnellisessa suhteessa, mutta ei halua tuoda poikaystäväänsä julkisuuteen. Vasquez myös sanoo, että välittää kovasti asiakkaistaan.

- Tämä mies [Johnny] taisteli elämästään ja se särki sydämeni, kun näin, miten hän kuunteli päivä toisensa jälkeen niitä kaameita syytöksiä. Jos pystyin tuomaan hänelle lohtua, esimerkiksi pitämällä kädestä kiinni, niin ehdottomasti tein sen.

Lopullinen tuomio oikeudenkäynnistä annettiin kesäkuun alussa. Valamiehistön mukaan Heard syyllistyi Deppin kunnianloukkaukseen ja tämän vuoksi Heard on määrätty maksamaan Deppille noin 14,1 miljoonaa euroa. Lopulta korvaussumma laskettiin 10,35 miljoonaan dollariin. Korvaussumman pieneneminen perustuu Virginian osavaltion lakiin, joka asettaa katon vahingonkorvaussummille.

Myös osa Heardin kunnianloukkaussyytteistä hyväksyttiin ja Depp määrättiin maksamaan ex-vaimolleen kaksi miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia.

Kaikki Depp vs. Heard -artikkelit voit lukea täältä.  

Lue myös: Johnny Depp kiittää uskollisia tukijoitaan ensimmäisellä TikTok-videollaan: "Teimme oikein yhdessä"

Lue myös: Johnny Deppin asianajajat vastaavat Amber Heardin tiimin lausuntoon: "Oli pettymys"

Lue myös: Amber Heard vastasi Johnny Deppin TikTok-videoon - 'Naisten oikeudet kulkevat taaksepäin'

Lähde: E! News

Suosittelemme

Uusimmat