Kuva: AOP

Chris Rock kieltäytyi isännöimästä vuoden 2023 Oscar-gaalaa - syynä välikohtaus Will Smithin kanssa

30.08.2022 11:15 - Riia Frost

Chris Rock sanoi, että paluu Oscar-gaalaan olisi kuin palaaminen rikospaikalle.

Academy Awards tarjosi koomikko Chris Rockille, 57, juontajan töitä vuoden 2023 Oscar-gaalassa. Rock kuitenkin kertoi Arizonassa järjestetyn komediakeikkansa aikana, että hän kieltäytyi kyseisestä työtarjouksesta. Rock juonsi tämän vuoden Oscar-gaalassa ja sai lopulta näyttelijä Will Smithin, 53, nyrkistä kasvoihinsa, kun koomikko vitsaili tähden vaimon Jada Pinkett Smithin, 50, hiuksista.

Arizona Republic -julkaisun mukaan Rock sanoi komediaesityksensä aikana, että paluu Oscar-gaalaan olisi kuin palaaminen rikospaikalle. Rock jopa vertasi kyseistä tunnettaan vuoden 1995 O.J. Simpsonin uhriin ja murhaoikeudenkäyntiin. Rock sanoi, että hänelle annettu kutsu takaisin Oscar-gaalaan olisi kuin pyytäisi murhaajan uhria Nicole Brown Simpsonia menemään takaisin ravintolaan, jonne hänen äitinsä oli jättänyt silmälasinsa naisen kuolinyönä.

Komediaesityksensä alussa Rock myös sanoi näyttelijän lyönnin sattuneen erittäin paljon, eikä ihmettele asiaa yhtään, koska onhan Smith näytellyt Muhammed Alia vuoden 2001 Ali-elokuvassa.

- Hän on suurempikokoisempi kuin minä. Nevadan osavaltiossa ei sallittaisi minun ja Will Smithin välistä tappelua, Rock totesi.

Academy Awards, Smith tai Pinkett eivät ole toistaiseksi kommentoineet asiaa lainkaan. Smith on itse pyytänyt tekoaan anteeksi ja sai jopa porttikiellon Oscar-gaalaan käytöksensä vuoksi. Rock taas on vitsaillut useilla komediakeikoillaan Oscar-gaalan välikohtauksesta ja hänen läheiset lähteensä ovat kertoneet, ettei koomikko voisi kuvitella antavansa Smithille tekoaan anteeksi

Kuva Oscar-gaalan välikohtauskesta, jossa näyttelijä Will Smith lyö koomikko Chris Rockia. (kuva: AOP)

Lue myös: Zoë Kravitz katuu tapaansa reagoida Will Smithin Oscar-lyöntiin - Instagram-julkaisu suututti monet

Lue myös: Willow Smith puhuu vihdoin isänsä Oscar-kohusta: "Perheemme ihmisyyttä ei aina hyväksytä"

Lähteet: People, Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat