Kuva: AOP

Ozzy Osbourne avautuu kivuliaista terveysongelmistaan - "Se oli v*tun tuskaista"

03.09.2022 13:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Osbourne on kärsinyt muun muassa hermokivuista.

Muusikko Ozzy Osbourne, 73, on kärsinyt terveysongelmista jo hetken aikaa. Osbourne sairastaa Parkisonin tautia, ja sen lisäksi hän kävi läpi merkittävän leikkauksen kesäkuussa. Nyt artisti onkin avautunut voinnistaan, eivätkä Osbournen kohtaamat haasteet kuulosta järin mukavilta. 

Osbourne on kertonut, että kesäkuussa tehdyssä leikkauksessa hänen selkärangastaan poistettiin kaksi metallista osaa, jotka oli aiemmassa leikkauksessa porattu hänen selkärankaansa. Metalliosat olivat kuitenkin lähteneet löystymään ja osoittamaan väärään suuntaan. Tämän seurauksena muusikolle syntyi kovia kipuja. 

- Minulle tuli hermokipuja. En ollut ikinä kuullut mistään v*tun hermokivusta! Tiedätkö, kun olet lapsi ja leikit lumessa ja kätesi kylmettyvät paljon? Sitten menet sisään, ja päästät niihin kuumaa vettä ja ne lämpeävät? Ja sitten saat vilunväristyksiä? Ja se sattuu v*tusti? Sellaista se on, Osbourne kuvailee kipujaan. 

Kivut menivät lopulta sietämättömiksi. 

- Se meni niin pahaksi, että yhdessä kohtaa mietin, "Voi luoja, älä anna minun herätä enää huomenna aamulla". Koska se oli v*tun tuskaista, Osbourne selittää. 

Osbournen sairastama Parkisonin tauti ei myöskään ole yhtään helpottanut muita terveydellisiä haasteita. Hän on kertonut, että muun muassa kävely tuottaa hänelle haasteita ja tuntuu siltä, kuin hänellä olisi jalassaan lyijysaappaat. 

Ozzy ja Sharon Osbourne ovat olleet naimisissa 40 vuotta. (kuva: AOP)

Terveysongelmien keskellä Osbournen tukena on kuitenkin ollut hänen vaimonsa Sharon Osbourne, 69, ja muusikko onkin puhunut kiitollisuudestaan vaimoaan kohtaan.  

- Ilman Sharonia olisin poissa. Joskus meillä on vähän riitaa silloin tällöin, mutta muuten me vain jatkamme eteenpäin, Osbourne selittää. 

Osbournelta on lupa odottaa pian uutta musiikkia, sillä hän julkaisee uuden albuminsa Patient Number 9 syyskuun alussa. Albumilla vierailevat ainakin Tony Iommi, Zakk WyldeJeff Beck sekä Eric Clapton.

Lue myös: Ozzy Osbourne ilmoittaa muuttavansa takaisin kotimaahansa - "En halua kuolla Yhdysvalloissa"

Lue myös: Ozzy ja Sharon Osbourne juhlistivat 40-vuotishääpäivää - rokkari jakoi kuvan hääpäivältä, katso

Lue myös: Miten Ozzy Osbourne voi merkittävän leikkauksen jälkeen? Vaimo Sharon jakoi liikuttavan viestin

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat