Kuva: AOP

Hillary Clinton ylistää Kim Kardashianin ponnisteluja Yhdysvaltain rikoslain muuttamisen edistämiseksi

30.09.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Hillary Clintonin mukaan Kim Kardashian yrittää auttaa ihmisiä, joita on kohdeltu epäoikeudenmukaisesti.

Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Hillary Clinton ylistää tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, työtä maan rikoslain uudistamisen edistämiseksi.

- Kim Kardashian oli jotain aivan ennennäkemätöntä, Hillary toteaa Entertainment Tonightin haastattelussa yhdessä tyttärensä Chelsea Clintonin kanssa.

- Hän yrittää todella auttaa ihmisiä, joita on kohdeltu äärettömän epäoikeudenmukaisesti aivan liian pitkään, Hillary jatkaa.

Äidin ja tyttären luotsaaman Gutsy-ohjelma julkaistiin hiljattain Apple TV+:ssa, ja myös tosi-tv-tähti nähdään vierailemassa ohjelmassa. Kardashian ottaa ohjelmassa muun muassa mittaa Hillarysta juridiikkaan liittyvässä tietovisassa.

Kardashian on tehnyt työtä muun muassa kuolemanrangaistuksen saaneiden vankien rangaistuksen täytäntöönpanon estämiseksi. Hän vetosi muun muassa viime huhtikuussa Teksasin kuvernööriin, jotta tämä ei panisi täytäntöön kuolemantuomion saaneen Melissa Lucion rangaistusta. Vain päiviä ennen tuomion täytäntöönpanoa Lucion teloitusta lykättiin tuomioistuimen päätöksellä.

Lue myös: Kim Kardashian voitti Hillary Clintonin laki-aiheisessa tietovisassa - molemmat lainoppineita

Lue myös: Kim Kardashianin mielessä pyörii varsinkin yksi unelma - 'Olen työskennellyt paljon sen eteen'

Lue myös: Kim Kardashian auttaa kuolemaantuomittua vankia - aika käy vähiin

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat