Kuva: AOP

Britney Spearsin alastomat somekuvat ihmetyttävät - taustalla näkyvät ihmiset herättivät fanien huomion

06.10.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Britney Spears jatkaa alastonkuvien jakamista Instagramissa.

Poptähti Britney Spearsin, 40, somekäytös jatkaa ihmisten hämmentämistä. Spears on jakanut jälleen alastonkuvia itsestään Instagramiin. Kuvissa Spears poseeraa kameralle rannalla. Rintojen ja alapään peitoksi kuviin on lisätty sydänemojit.

Monien fanien huomio on kiinnittynyt siihen, että Spears ei suinkaan ole rannalla yksin. Taustalla näkyy ihmisiä, jotka ovat lähdössä melomaan.

”Takana olevilla ihmisillä on tarina kerrottavakseen tuleville sukupolville”, kommentoi eräs.

”Kuvittele, että olet yksi noista ihmisistä, jotka vain hengailevat rannalla torstaina ja sitten yhtäkkiä Britney Spearsilla on alastonkuvaukset heidän vieressään”, kirjoittaa toinen.

”Minun vanhempani taitavat olla melomassa takanasi”, leukailee eräs.

Julkaisun pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Kommenteissa on osoitettu myös huolestuneisuutta Spearsin henkisen hyvinvoinnin tilasta. Spearsin sosiaalisen median käytös on jo pitkään ollut kiivaan keskustelun ja pohdinnan kohteena. Kun Spears vielä oli holhouksen alaisena, monet fanit olettivat jonkun toisen hallinnoivan hänen sometiliään ja jakavan tarkoituksella erikoisia päivityksiä saadakseen Spearsin näyttämään epävakaalta. Spears vapautui 13 vuotta kestäneestä holhouksesta oikeustaistelun jälkeen viime marraskuussa, mutta edelleen hänen totutusta poikkeavat somepäivityksensä ovat nousseet säännöllisesti ihmisten keskusteluun.

Vähäpukeisten kuvien lisäksi Spears on käyttänyt Instagramia myös alustana tuoda julki tuntemuksiaan perhettään kohtaan. Hän on puhunut kovin sanoin paitsi holhousvastuussa olleesta isästään, myös äidistään, joka ei Spearsin mukaan tukenut häntä. Laulaja on syyttänyt äitiään Lynne Spearsia muun muassa holhousjärjestelyn suunnittelemisesta ja hänelle valehtelemisesta. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Britney Spears muutti nimensä Instagramissa selittämättömästi - spekulaatiot käynnistyivät heti

Lue myös: Britney Spearsin välirikko poikiensa kanssa syvenee - tähti iskee takaisin tunteikkaalla ääninauhalla

Kilpailut

Uusimmat