Kuva: AOP / AOP

Britney Spearsin ja Paris Hiltonin yhteiskuvat herättivät salaliittoteoriat eloon - "Hän ei ole Britney"

09.01.2023 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Paris Hilton jakoi kuvia, joissa hän esiintyy pop-tähti Britney Spearsin kanssa. Kuvien aitous on herättänyt epäilyksiä sosiaalisessa mediassa.

Laulaja Britney Spearsin, 41, ja seurapiiritähti Paris Hiltonin, 41, kerrotaan viettäneen Hollywood-agenttina tunnetun Cade Hudsonin, 35, syntymäpäivää samassa seurueessa Kaliforniassa.

Hilton ja Spears poseeraavat yhteiskuvassa päivänsankarin kanssa. Kuvassa Spears ja Hudson näyttävät kieltä kameralle ja Hilton poseeraa aurinkolasit kasvoillaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hudsonin syntymäpäiväjuhliin osallistui myös muita tunnettuja tähtiä. Juhlavieraiden joukossa nähtiin muun muassa Robert Pattison, Emma Roberts, Demi Lovato sekä Tiffany Haddish.

Hilton on jakanut omalla sosiaalisen meidan tilillään kuvamateriaalia syntymäpäiväjuhlista, joissa seurapiiritähti poseeraa juhlavieraiden ja päiväsankarin kanssa. Yhdessä kuvista nähdään niin ikään Spears.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hiltonin julkaisema yhteiskuva Spearsin ja Hudsonin kanssa on kuitenkin herättänyt epäilyksiä kuvan aitoudesta. Osa kommentoijista epäilee, että Spears on editoitu kuvaan.

"Hän ei ole Britney", kommentoija kirjoittaa.

"Outoa, että puolet hänen [Spears] kaulaketjustaan puuttuu kuvasta, jossa Britney esiintyy. Ja mikä hänen sormiaan vaivaa", eräs kommentoija kirjoittaa.

"Britney näyttää olevan ainoa julkkis, jonka kuva on omituisesti blurrautunut", toinen kommentoija toteaa epäilevästi.

Hilton kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä, että osa syntymäpäiväjuhlissa otetuista kuvista on otettu älypuhelimella, jonka vuoksi ne ovat olleet epätarkkoja. Seurapiiritähti kertoo, että kuvien terävöittämiseen on käytetty tekoälysovellusta, jonka seurauksena kuvat saattavat vääristyä.

"Jotkut näistä salaliittoteorioista ovat kerrassaan naurettavia", Hilton toteaa.

Hilton viittaa kommentillaan viime aikoina sosiaalisessa mediassa velloneisiin salaliittoteorioihin liittyen siihen, ettei Spears olisi todellisuudessa koskaan vapautunut holhouksen alaisuudesta, tai että hän saattaisi olla kadonnut, tai jopa kuollut. Erityisesti TikTokissa salaliittoteoriat ovat ottaneet tuulta alleen ja osa videoista on tavoittanut miljoonia katselukertoja. Toistaiseksi todisteita salaliittoteorioiden väitteille ei ole esitetty.

Lue myös: Britney Spearsin alastomat somekuvat ihmetyttävät - taustalla näkyvät ihmiset herättivät fanien huomion

Lue myös: Paparazzi ikuisti Paris Hiltonin, Britney Spearsin ja Lindsay Lohanin autossa - Hilton muistelee kohukuvaa

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat