Kuva: All Over Press

Bob Odenkirk näyttelee The Bearin toisella tuotantokaudella

30.04.2023 09:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Sarjan toisen tuotantokauden on määrä ilmestyä kesäkuussa.

Christopher Storerin luoma ja ohjaama hittisarja The Bear jatkuu kesällä toisen tuotantokauden voimin videopalvelu Hulussa. Sarja kertoo huippukokki Carmenista, joka palaa Chicagoon johtaakseen perheensä voileipäravintolaa. 

Sarjaa tähdittää jälleen Jeremy Allen White, 32, mutta nyt Varietylle vahvistaneiden lähteiden mukaan sarjaan hyppää mukaan myös Better Call Saul ja Breaking Bad -sarjoista tunnettu Bob Odenkirk, 60. Odenkirkin hahmo ei ole vielä tiedossa, mutta sen huhutaan olevan vieraileva sivuosa. Nähtäväksi jää, millaisen hahmon roolissa hänet tullaan lopulta näkemään.

Toinen tuotantokausi tulee sisältämään kymmenen jaksoa, joten fanien iloksi seuraava kausi tulee olemaan edeltäjäänsä kaksi jaksoa pidempi. Sarjan ensimmäinen kausi on Suomessa nähtävillä Disney+ -palvelussa. Toisen kauden julkaisupäivämäärää ei ole vielä julkistettu, mutta sen on kerrottu ilmestyvän kesäkuussa. 

- Tuntuu, että toisella kaudella sarja oikeasti alkaa, kun olemme jo tavanneet kaikki ja nähneet heidän taustatarinansa. On ollut siistiä laajentaa sarjan maailmaa ja oppia hahmoista lisää, Storer on kuvaillut toista kautta. 

Voit katsoa sarjan tiiserin alta tai painamalla tästä.

Jeremy Allen White (vas.). voitti roolistaan Golden Globe -palkinnon parhaan miesnäyttelijän roolista musikaali –tai komediasarjassa. (kuva: AOP)

Lue myös: Kriitikoidenkin ylistämä hittisarja saa jatkoa - uusi kausi ilmestyy kesällä

Lue myös: Better Call Saul -tähti avautuu rankasta sydänkohtauksestaan - "Yritän edelleen tulla sinuksi sen kanssa"

Lue myös: Oli lähellä, ettei Michael Scottin roolissa nähty Steve Carellin sijaan eräs toinen huippunäyttelijä

Lähde: NME, Variety

Kilpailut

Uusimmat