Naisjuontajien himokas suutelu suorassa lähetyksessä – mauton julkisuustemppu?

15.02.2010 07:11 - Eeva Rajala

Naisjuontajien Kristiina Komulaisen ja Maria Veitolan kielisuudelmat suorassa Venla-gaalassa aiheutti palauteryöpyn. Ylen ohjelmapäivystys otti vastaan useita soittoja raivostuneilta katsojilta.

Naiset suutelivat kiihkeästi gaalalähetyksen aikana kahdesti: ensin, kun heitä oltiin haastattelemassa ja toisen kerran lavalla, kun Ylen toimitusjohtaja Mikael Jungner oli jakamassa parhaan viihdeohjelman Venlaa.

- Kuulin kyllä sen maiskutuksen takanani, mutta en tiennyt, mitä siellä tapahtuu. Suorassa lähetyksessä voi sattua yllätyksiä. Minä kestän sen. En tiedä, kestääkö yleisö, Jungner sanoi Ilta-Sanomien mukaan gaalan jälkeen.

Venla-gaalan tuottajan Varpu Eräpuun mukaan suudelma oli heille täysi yllätys, eikä kuulunut käsikirjoitukseen. Kaksikko itse on ihmeissään suudelman vaikutuksesta yleisöön.

- Toiset yrittävät herättää huomiota ammuskelemalla, me yritimme tällaisella rakkauden osoituksella, Veitola sanoo lehdessä.

Komulaisen mukaan kyseessä oli ystävyydensuudelma, eikä suudelmalla otettu kantaa homojen ja lesbojen oikeuksiin. Veitola sanoo Iltalehdessä, ettei hän edes tunne Kristiinaa.

- Tai no, nyt tunnetaan...Hän oli ehdottomasti hyvä suutelija.

Veitolan ja Komulaisen suutelointi on aiheuttanut keskustelua myös netissä. Joidenkin mielestä se oli irvokasta, toisten mielestä vain mauton julkisuustemppu, joka kruunasi muutenkin epäonnistuneen gaalan.

Kilpailut

Uusimmat