Tim Burton kiistää 3D-elokuvien vallankumouksen

03.03.2010 14:42 - Eeva Rajala

Elokuvamestari Tim Burtonin mukaan 3D on vain yksi väline muiden välineiden joukossa. Tulevaisuudessa ei siis ainoastaan nähdä 3D-elokuvia, vaan se pysyy pelkästään yhtenä välineenä tehdä.

- Kun teknologia kehittyy, ihmiset seuraavat muutosta hulluina, tai sitten eivät. 3D on yksi väline muiden välineiden joukossa. Se on saman kuin ääni tai värit tai muuta vastaavaa. Se on vain yksi potentiaalinen väline, Burton kertoi Voicelle.

Liisa Ihmemaassa -elokuvan ohjaaja Burtonin mukaan 3D:tä voidaan käyttää hyväksi joko loistavasti tai sitten hyvin huonosti. Burtonille 3D:n käyttö oli vain efekti muiden efektien joukossa.

- Tein Liisa Ihmemaassa -elokuvan 3D:nä, koska elokuvan materiaali on niin sekoa ja erikoista. 3D oli hyvä keino tuoda katsojat elokuvan maailmaan, Burton jatkaa.

Johnny Deppin tähdittämä Liisa Ihmemaassa saa ensi-iltansa Suomessa ensi viikolla. Voice kävi jututtamassa elokuvan tähtiä Lontoossa. Johnny Deppin ja Tim Burtonin yhteishaastattelu nähdään Voice TV:n POP-ohjelmassa ylihuomenna perjantaina klo 13:00.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat