Kannibaalihiiri: Tämä Myytinmurtajat-temppu jouduttiin sensuroimaan

30.05.2010 19:29 -

Myytinmurtajat-sarjan punapää Adam Savage paljasti luentotilaisuudessa, että ohjelmasta on yhden ainoan kerran jouduttu sensuroimaan temppu, koska se oli sarjaa esittävälle Discovery Channelille liian raju.

Kyseinen temppu oli eläinkoe, joka tehtiin kolmen hiiren avulla. Savage ja hänen työparinsa Jamie Hyneman päättivät testata, pitääkö amerikkalaisäitien hokema viisaus muroista paikkansa. Äidit USA:ssa nimittäin sanovat makeita muroja syöville lapsilleen, että muropakkauksen syönti olisi terveellisempää kuin sokeristen suklaamurojen.

Tästä syystä yhdelle kolmen hiiren ryhmälle syötettiin makeita muroja, yhdelle tavallista hiirenmuonaa ja yhdelle pakkauspahvia. Testin kuluessa pakkauspahvihiiret olivat selvästi huonoimmassa kunnossa. Kun testaajat erään viikonlopun jälkeen palasivat testihäkkien luo, pahvinsyöjien häkissä olikin vain yksi hiiri.

Pahvidieetillä ollut hiiri oli syönyt kaksi lajitoveriaan niin, että jäljellä olivat vain pää, häntä ja selkäranka. Savagen ja Hynemanin esitettyä ohjelman Discovery Channelille kanava oli välittömästi ilmoittanut, että kyseistä jaksoa ei saa näyttää koskaan missään.

Katso alta Savagen kertomus aiheesta.

Kilpailut

Uusimmat